Μαρίνα Σάττι: «Σιγά μην πω εγώ τι είναι η Ελλάδα! Τώρα που με έχουν κράξει δεν έχω κάτι να φοβάμαι»

Καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ ήταν το απόγευμα της Πέμπτης 25 Απριλίου η Μαρίνα Σάττι. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια, και φετινή εκπρόσωπός μας στον διαγωνισμό της Eurovision μίλησε εφ’ όλης της ύλης για το Zari, τη σχέση της με τον κόσμο, ενώ απάντησε και στους επικριτές της.

Όσα ανέφερε

«Τώρα που μου δίνεται η ευκαιρία θέλω να πω ότι αυτό το ότι “η Ελλάδα είναι το τάδε και το τάδε” δεν το είπα ποτέ εγώ από το στόμα μου. Σιγά μην πω εγώ τι είναι η Ελλάδα! Απλώς μου έγινε μια ερώτηση κι εγώ απάντησα περιφραστικά. Τέλος πάντων ήθελα να εξηγήσω αυτό που θα σας πω και τώρα, ότι δηλαδή αυτές οι εικόνες είναι αληθινές», είπε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Σάττι, αναφερόμενη σε παλαιότερη δήλωσή της.

Για να συμπληρώσει ωστόσο, αναφορικά με το βίντεο κλιπ: «Σε καμία περίπτωση δεν θέλω ούτε να φανεί η Ελλάδα πιο άσχημη από αυτό που είναι. Όμως πραγματικά, όπως ζω εγώ και με τις εικόνες που έχω καταγράψει με τα μάτια μου και την ψυχή μου μεγαλώνοντας, δεν πιστεύω ότι κάτι που έχουμε δείξει στο βίντεο κλιπ δεν είναι αληθινό. Η πόλη είναι αυτή που είναι».

Στη συνέχεια η Μαρίνα Σάττι αναφέρθηκε και στη σχέση της με τα ΜΜΕ και τον κόσμο. «Είμαι πολύ γειωμένη. Αυτό που θα ήθελα και ακόμα θέλω γιατί δεν έχει τελειώσει η προετοιμασία, μακάρι να ανεβούμε και να τα σπάσουμε. Αυτό είναι που με αγχώνει και γυρνοβολάει στην σκέψη μου», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια συμπλήρωσε: «Ειλικρινά ίσως στο παρελθόν να μην άντεχα να δεχτώ την αγάπη και τα θετικά σχόλια. Και παλιά είχα θετικά σχόλια και βίωνα μόνο τα αρνητικά και με έπαιρνε από κάτω, μου γυρνούσε μπούμερανγκ. Φοβόμουν τις κάμερες, πώς θα φανώ, τι θα πω. Τα φοβόμουν όλα».

Σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξης, αναφέρθηκε και στις προσδοκίες που έχει από τη φετινή συμμετοχή της στη Eurovision. «Μακάρι να πάμε και να κάνουμε κάτι που θα αρέσει σε όλους τους Έλληνες! Οι προσδοκίες είναι μεγάλες αλλά δεν έχουν να κάνουν με το μετάλλιο. Θέλω να ανεβαίνουμε και να κάνουμε κάτι τέλειο καλλιτεχνικά», δήλωσε η Μαρίνα Σάττι.

«Επειδή δεν είναι ένας αγώνας σαν τον στίβο και δεν υπάρχουν αντικειμενικά κριτήρια, είναι κάπως υποκειμενικό αυτό το πράγμα. Έχω κερδίσει πολλά πράγματα. Βγήκα από την ντουλάπα και το ένιωσα και καλλιτεχνικά αυτό το άνοιγμα. Αυτή η περίοδος υπήρξε απελευθερωτική. Παλιά φοβόμουν μην με κράξουν, τώρα που με έχουν κράξει δεν έχω κάτι να φοβάμαι», κατέληξε μιλώντας στην κάμερα της δημόσιας τηλεόρασης.

Related posts

Ραγίζει καρδιές η μάνα των Τεμπών: «Τασούλη μου, Αναστασία και Αναστασία, σήμερα θα γιορτάζατε»

«Κάγκελο» ο κόσμος με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Παιδιά είστε σοβαροί τώρα…»

Κι όμως… η Άννα Βίσση είχε σχέση με τον Απόστολο Γκλέτσο