Εξομολογείται ο Θοδωρής Ζαγοράκης: «Το μεγάλο ζόρι το τραβάει η Ιωάννα με τα παιδιά επειδή μένουμε μακριά…»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» ήταν ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης. Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας, που κατέκτησε το Euro 2004, μίλησε για την απόφασή του να κατέβει με διαφορετικό κόμμα στις επερχόμενες Ευρωεκλογές, για την προσωπική διαδρομή του απ’ το ποδόσφαιρο μέχρι σήμερα, καθώς και για την οικογενειακή ζωή του με την Ιωάννα Λίλη και τα δύο παιδιά που έχουν αποκτήσει.

Όσα ανέφερε

«Αν είναι καλό ή αν είναι κακό που μένουμε αρκετό διάστημα ο ένας μακριά από τον άλλο, θα ρωτήσεις την Ιωάννα όταν έρθει. Το μεγάλο ζόρι το τραβάει εκείνη με τα παιδιά. Και ειδικά σε μία ηλικία εφηβείας και προ-εφηβείας, καταλαβαίνεις ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο. Η κόρη μου η Μαρία είναι 17 και ο Γιάννης 14. Καταλαβαίνεις ότι αυτές τις ηλικίες είναι δύσκολα διαχειρίσιμες, το ζεις και το ξέρεις. Η Ιωάννα με βοήθησε και για το βιβλίο», είπε αρχικά ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

Μιλώντας πιο συγκεκριμένα για τη σχέση που έχει χτίσει με τα παιδιά του, ο Θοδωρής Ζαγοράκης ανέφερε: «Ο γιος μου έπαιζε ποδόσφαιρο και σταμάτησε, ενώ ήταν καλός, θέλει μία διαφορετική διαχείριση απ’ ότι ένα κορίτσι. Βέβαια η Ιωάννα το διαχειρίζεται αλλιώς με την Μαρία, η μαμά έχει αναλάβει, κι εγώ όσο μπορώ με τον γιο και είμαι κοντά… Έχουν χτίσει έναν δικό τους κόσμο, το λέω με την καλή έννοια. Αυτές οι ηλικίες στην προ-εφηβεία θεωρούν ότι είναι σημαντικά άτομα στην οικογένεια, που είναι, και προσπαθούν να προσπεράσουν τον χρόνο ώστε να προσφέρουν».

Όσον αφορά τον δρόμο που θα ακολουθήσουν μεγαλώνοντας, ο Θοδωρής Ζαγοράκης ανέφερε συνοπτικά: «Του αφήνω το ελεύθερο να κάνει ό,τι θέλει, έχει τρομερή έφεση στην τεχνολογία και στις κατασκευές. Μπορεί να ανοίξει οποιοδήποτε ηλεκτρικό αντικείμενο, που εγώ δεν μπορώ να το αγγίξω. Με την κόρη είμαστε στο ψάξιμο, έχει κατασταλάξει ότι θα ασχοληθεί με τα οικονομικά. Η μαμά είναι δίπλα, έχω κι εγώ το κεφάλι μου ήσυχο. Με κορίτσια στα 17 έχουμε πάρει πολλά πράγματα πίσω».






Related posts

Ραγίζει καρδιές η μάνα των Τεμπών: «Τασούλη μου, Αναστασία και Αναστασία, σήμερα θα γιορτάζατε»

«Κάγκελο» ο κόσμος με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Παιδιά είστε σοβαροί τώρα…»

Κι όμως… η Άννα Βίσση είχε σχέση με τον Απόστολο Γκλέτσο