Λύγισε η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου: «Ήρθε η ώρα να τους πω εγώ συλλυπητήρια» – Το ευχαριστώ στην Νικολούλη

Στην εκπομπή Φως στο τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη, μίλησε η μητέρα του άτυχου Μάριου Παπαγεωργίου, έντεκα χρόνια μετά την αρπαγή και την στυγερή δολοφονία του.

Στις 9 Αυγούστου του 2012 ο μοναχογιός της βρήκε βασανιστικό θάνατο και μέχρι και σήμερα οι σκληροί κακοποιοί αρνούνται να υποδείξουν το σημείο που πέταξαν τη σορό του.

Η δικαίωση της μητέρας του

Η κυρία Βαρβάρα νιώθει να δικαιώνεται τόσα χρόνια μετά και μιλώντας στην Αγγελική Νικολούλη συγκινεί αποκαλύπτοντας όσα της είχαν πει στο δικαστήριο οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν την Τρίτη 9 Μαΐου.

«Είναι μία ευχάριστη είδηση και λέω ο Θεός δεν μας ξεχνάει και οι προσευχές μας βγήκαν αληθινές. Πιστεύω στο Θεό ότι θα βρεθούν τα οστά του Μάριου. Το πιστεύω, δεν το βάζω κάτω», λέει η κυρία Βαρβάρα και συνεχίζει: «Και να πω και συλλυπητήρια στους “κυρίους”, που συνελήφθησαν τώρα. Όταν γινόταν το δικαστήριο με πλησίασαν και μου είπαν συλλυπητήρια. Τους τα ανταποδίδω. Έκαναν κακό στην οικογένειά μου και τους γύρισε μπούμερανγκ».

Η Αγγελική Νικολούλη ενημέρωσε την μητέρα του Μάριου ότι ακολουθούν και άλλες συλλήψεις από την πρώτη ομάδα που είχε αποκαλύψει το «Τούνελ». «Εσείς είστε η αιτία που αποκαλύφθηκαν και σε ευχαριστώ πολύ», απάντησε η κυρία Βαρβάρα και τόνισε: «Με την υπομονή, τη βοήθεια του Θεού και τη δική σας, φτάνουμε στην άκρη. Με έπαιρναν από κανάλια και μου έλεγαν ότι ο γιος μου είναι μπλεγμένος με ναρκωτικά αλλά εσύ απέδειξες ότι υπήρχε η κακοήθεια τους». πρόσθεσε στο Φως στο Τούνελ.

Δείτε το video


Related posts

«Γκρέμισε» τις ελπίδες ο Τάσος Αρνιακός: «Κακό συναπάντημα και Πάσχα με…»

Έπος στην Καλαμάτα: Νεαρός βγήκε στους δρόμους με κελεμπία λόγω της αφρικανικής σκόνης

«Σέβομαι την Επιστήμη μου»: Έξαλλος στον αέρα ο Καλλιάνος με τους μετεωρολόγους που λένε βροχές το Πάσχα