«Αυτό είναι το μόνο που μπορείτε να κάνετε»: Το πρώτο μήνυμα του Light μετά το τηλεφώνημα για βόμβα σε συναυλία του

Το βράδυ της Παρασκευής, πραγματοποιήθηκε στο PAOK Sports Arena η δεύτερη συναυλία του Light, για τα 10 χρόνια του στην μουσική.

Λίγο πριν τις 21.30 όμως, άγνωστος τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και ενημέρωσε ότι έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στο «Παλατάκι», την ώρα που, βρισκόταν σε εξέλιξη συναυλία του Light με τη συμμετοχή χιλιάδων ατόμων.

Η απάντηση του Light

Όπως τελικά αποδείχθηκε, το τηλεφώνημα αυτό δεν είχε βάση αλήθειας και επρόκειτο για φάρσα, ενώ ο Light μέσα από τον δικό του λογαριασμό στο instagram θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα προς τους “haters” του.

«Λοιπόν, και κάτι τελευταίο για κάτι πονηρούς. Πήρατε τηλέφωνο να πείτε ότι έχει βόμβα για να μας χαλάσετε τη συναυλία. Μόνο αυτό μπορείτε να κάνετε γιατί πλέον, δε μπορείτε να με ακουμπήσετε πουθενά. Δε μπορείτε να με ακουμπήσετε στη μουσική, στις business, δε μπορείτε να με ακουμπήσετε στο δρόμο, στα χέρια, τα νούμερα, το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να παίρνετε με αποκρύψεις τηλέφωνο και να λέτε για βόμβα μήπως και μας χαλάσετε τη φάση.

Ή να φτιάχνετε ψεύτικα προφίλ και να κάνετε hate σχόλια. Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται. Και βόμβα βάλτε… οι μανάδες σας δε μου φταίνε και σε τίποτα. Να είστε καλά. Εμείς εδώ» αναφέρει μεταξύ άλλων στο βίντεό του ο Light.

Δείτε το video

Related posts

Αιχμές Μαγγίρα – Μακαλιά κατά Ψινάκη: «Πάντα ήταν τέτοιος άνθρωπος» – Τα σχόλια για το περιστατικό με την Μαίρη Συνατσάκη

«Θα μου λείψετε πολύ»: Δυστυχώς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα, είπε αυτό που όλοι φοβόντουσαν

Φέρνει την πρωτιά, κερδίζει την Eurovision: Αυτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι …τρέμουν οι αντίπαλοί της