Λύγισε η Χατζηπαντελή: Η δημόσια συγγνώμη της για διαγωνιζόμενη του GNTM που αδίκησε

Σοφία Χατζηπαντελή: Ενώ οι τρεις κριτές είχαν συμφωνήσει για τη συγκεκριμένη διαγωνιζόμενη, η Σοφία Χατζηπαντελή είχε τους ενδοιασμούς της και επέμεινε στην αρνητική της γνώμη. Αργότερα, όπως δήλωσε, είδε το επεισόδιο στην τηλεόραση και κατάλαβε ότι είχε άδικο και μάλιστα ζήτησε δημόσια συγγνώμη και θέλησε να μάθει το instagram profile της νεαρής.

Η ανάρτηση της Σοφίας Χατζηπαντελή

“Νομίζω πως είχατε δίκιο για αυτή την κοπέλα. Για να είμαι ειλικρινής, μόλις είδα το επεισόδιο και τώρα καταλαβαίνω τι εννοούσατε. Η ενέργειά της ήταν τόσο fresh. Ίσως είχα μία δύσκολη μέρα, συγγνώμη!!! Τι θετικό και γλυκό κορίτσι!! Κάποιος να μου δώσει το προφίλ της στο Instagram”, επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Όπως και να έχει το πρόσωπο που συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στα επεισόδια που είδαμε έως τώρα είναι η Σοφία Χατζηπαντελή. Η εμφάνισή της, ο τρόπος που μιλάει και το πνεύμα αντιλογίας που αντιπροσωπεύει την ανέδειξαν σε πρόσωπο των ημερών.

Βέβαια, η παρουσία της Σοφίας Χατζηπαντελή ήταν ξεκάθαρο από την αρχή ότι θα είχε μικρή διάρκεια.

Πότε θα κάνει το μοντέλο την τελευταία εμφάνισή του στο «GNTM»; Αν πιστέψουμε το πάνελ της «Super Κατερίνας», η Σοφία Χατζηπαντελή θα αποχωρήσει άμεσα.

Δείτε το βίντεο που πρόβαλε η «Super Κατερίνα»:

Related posts

Πράξη αγάπης στο παιδικό χωριό Φιλυρού: Ανεργη μανούλα αυτές τις Άγιες μέρες συγκέντρωσε για όλα τα παιδιά σοκολατένια αυγά, τσουρέκια, χυμους, μακαρονια κ.α.

Μοναδικό θέαμα στη Νάξο: Πλήθος πιστών στην ξεχωριστή περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα (video)

“Θεέ μου ανατρίχιασα”: Η Κατερίνα Διδασκάλου απαγγέλει Κική Δημουλά για τη Μεγάλη Παρασκευή & αποθεώνεται