Δε κάνει πίσω η Ιωάννα Τούνη: Η απάντηση στα κακόβουλα σχόλια στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης και το δημόσιο μήνυμα

Ιωάννα Τούνη: Η νεαρή επιχειρηματίας και influencer πλέει σε πελάγη ευτυχίας αφού περιμένει το πρώτο της παιδάκι με τον αγαπημένο της Δημήτρη Αλεξάνδρου. Υπενθυμίζεται πως τους πρώτους μήνες η Ιωάννα περνούσε δύσκολα την εγκυμοσύνη της και χρειαζόταν πολλή προσοχή και ξεκούραση στο σπίτι μέχρι να αναρρώσει.

Ιωάννα Τούνη: Η ανάρτηση της από το Μιλάνο

Με μια φωτογραφία από το Μιλάνο που ταξίδεψε πριν από λίγες ημέρες επέστρεψε στο Instagram η Ιωάννα Τούνη. To απόγευμα της Τετάρτης, η instagrammer, η οποία βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, ανέβασε δύο στιγμιότυπα από το ταξίδι της στην Ιταλία, με κάζουαλ ντύσιμο.

Η Ιωάννα Τούνη, επέλεξε ένα μαύρο παντελόνι με επίσης μαύρο τοπάκι το οποίο άφησε ακάλυπτη τη φουσκωμένη της κοιλιά, η οποία όπως έχει πει στους ακόλουθούς της πολλές φορές, μεγαλώνει με αρκετά γρήγορους ρυθμούς. Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, έγραψε στα αγγλικά τη φράση: «Αν αλλάξω, θα το κάνω για μένα». Υπενθυμίζεται ότι η instagrammer διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, έχοντας στο πλευρό της τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος ανυπομονεί εξίσου για τη γέννηση του γιου τους.

Related posts

Μισθός ευκαιρίας με 4ψηφιο αριθμό: Ο Βασιλιάς Κάρολος ψάχνει προσωπικό & η Καμίλα έβαλε την πιο viral αγγελία της χρονιάς

Ξινό βγήκε το ταξίδι στη Ιωάννα Τούνη: «Μας άκουσε όλο το μαγαζί, φύγαμε τρέχοντας…»

Θανάσης Κουρλαμπάς: “Δεν πήραμε κινητό στην κόρη μας μέχρι το Γυμνάσιο και τελικά την πληγώσαμε”