Λαζόπουλος για Κασσελάκη: Eίναι American dream, είναι τουρίστας (video)

Καλεσμένος στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι” ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος. Ο γνωστός κωμικός αναφέρθηκε στην επιστροφή του “Αλ Τσαντίρι Νιουζ” και ρωτήθηκε για τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

“Είναι τελείως άλλη κατάσταση, είναι American dream, είναι τουρίστας, τα βλέπει όλα καινούργια”, απάντησε ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος στην ερώτηση εάν θα μπορούσε ο Στέφανος Κασσελάκης να γίνει πρωθυπουργός, σημείωσε: “Πιστεύω ότι οποιοσδήποτε κάθεται σε μία ουρά και περιμένει, κάποια στιγμή θα φτάσει στο ταμείο. Στην Ελλάδα είναι να μπεις εκεί και κάθεσαι και περιμένεις. Είναι νόμος στην Ελλάδα, φτάσανε όλοι. Και ο Γιωργάκης Παπανδρέου που έγινε πρωθυπουργός, κανείς δεν το πίστευε”.

Σε ερώτηση γιατί επέστρεψε στο θέατρο αλλά όχι στην τηλεόραση, απάντησε: “Νομίζω ότι η τηλεόραση αυτήν την στιγμή έχει τέτοια φοβικά σύνδρομα που δε θα τολμούσε να αντέξει το ‘Αλ Τσαντίρι’. Δείχνει ακριβώς και την αδυναμία της τηλεόρασης να ξεπεράσει τα φοβικά της σύνδρομα. Η τηλεόραση δεν έρχεται σε μένα, δεν ξέρει τι θα ειπωθεί, δεν έχουν τη δυνατότητα να αφήσουν ένα πράγμα να λειτουργήσει απολύτως ελεύθερα”.

Related posts

Όλα τα βλέμματα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η εντυπωσιακή πόζα της παρουσιάστριας δίπλα στη βάρκα με ροζ μαγιό και παρεό

Η απλότητα σε όλο της το μεγαλείο: Η Έλενα Παπαρίζου γλέντησε με κλαρίνα στο χωριό της στην Καρδίτσα

Ξαπλωμένος στην άμμο ο Χάρης Ρώμας με το μαγιό του – Απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στα Χανιά