«Ανάσα» αισιοδοξίας για τον Δημήτρη Σταρόβα: Πότε παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο

Ευχάριστα είναι επιτέλους τα νέα για την πορεία της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα, ο οποίος υπέστη εγκεφαλικό και κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του, την Τετάρτη το βράδυ (22/5) πέρασε και ένα επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής.

Μέχρι και σήμερα, ο τραγουδιστής νοσηλεύεται στο Τζάνειο Νοσοκομείο, έχοντας περάσει από τις δύσκολες και επικίνδυνες για την υγεία του μέρες της ζωής του.

Η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη αποκάλυψε πριν λίγες μέρες για την κατάσταση της υγείας του ότι πλέον νοσηλεύεται στο καρδιολογικό τμήμα.

Συγκεκριμένα, είχε πει: «Τον έχει αναλάβει πλέον η καρδιολογική κλινική, έπειτα από την αμέριστη φροντίδα που δέχτηκε από τη νευρολογική κλινική του νοσοκομείου. Από χθες το απόγευμα έδειξε να σταθεροποιείται και πάλι, όλες οι τιμές ήλθαν σε κανονικά επίπεδα και η βραδιά ήταν απολύτως ήρεμη. Προχωράμε αισιόδοξα».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα, το οποίο προβλήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 26/05, τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα είναι ευχάριστα, καθώς αύριο, Δευτέρα 27/05, παίρνει εξιτήριο!

Το εγκεφαλικό επεισόδιο δε του άφησε κάποια βλάβη.

Η κολπική μαρμαρυγή και η υψηλή πίεση αντιμετωπίστηκαν κατόπιν φαρμακευτικής αγωγής, περπατάει κανονικά και η ομιλία του έχει αποκατασταθεί, αλλά όχι πλήρως, γεγονός που σημαίνει ότι ο γνωστός ηθοποιός χρειάζεται κάποιες λογοθεραπείες τις οποίες θα συνεχίσει στο σπίτι του.

Την ίδια είδηση είχε μεταφέρει και η εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω απόσπασμα:

Related posts

Όλα τα βλέμματα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η εντυπωσιακή πόζα της παρουσιάστριας δίπλα στη βάρκα με ροζ μαγιό και παρεό

Η απλότητα σε όλο της το μεγαλείο: Η Έλενα Παπαρίζου γλέντησε με κλαρίνα στο χωριό της στην Καρδίτσα

Ξαπλωμένος στην άμμο ο Χάρης Ρώμας με το μαγιό του – Απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στα Χανιά