Κόλαφος ο Γιάννης Κατινάκης για Μαρία Ιωαννίδου: «Βγαλμένη από το 1823, γραφική κατάσταση, δεν θα ‘πρεπε καν να δίνεται βήμα»

Τη δική του απάντηση στις προκλητικές δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου για τις υιοθεσίες παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια δίνει ο Γιάννης Κατινάκης. Ο γνωστός YouTuber φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Πρωινό ΣουΣού και σχολίασε παράλληλα και τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ πως η ομοφυλοφιλία δημιουργεί καρκίνο.

Όσα αποκάλυψε

«Την άκουσα (τη δήλωση) βγαλμένη από το 1823. Αυτά τα πράγματα είναι λίγο τραγελαφικά, είναι μία γραφική κατάσταση αυτές οι δηλώσεις», είπε αρχικά ο Γιάννης Κατινάκης. «Κάποια πράγματα δεν είναι θέμα γνώμης, είναι θέμα γνώσης. Δεν μπορούμε να λέμε ό,τι θέλουμε», συμπληρώνει αμέσως μετά.

«Εγώ που είμαι ομοφυλόφιλος, μεγάλωσα με γκέι γονείς; Τι σχέση έχει η σεξουαλικότητα ενός ανθρώπου; Είναι κάτι που το φέρει από τη γέννησή του, είναι στο DNA του, μιλάμε για χρωμοσώματα. Είναι άσχετα πράγματα αυτά», επισημαίνει ο Γιάννης Κατινάκης.

«Γενικά εγώ είμαι πάρα πολύ υπέρ της άποψης ότι δεν θα ‘πρεπε να δίνεται βήμα σε τέτοιες απόψεις, γιατί μπορεί κάποια μάνα να είναι κοντά ηλικιακά με την κυρία Ιωαννίδου-Γερμανού και να λέει: εγώ την έχω πρότυπο, μου αρέσουν αυτά που λέει. Ενώ θα έπρεπε να δαιμονοποιούνται αυτές οι απόψεις και να μην γίνονται καν αποδεκτές», τονίζει χαρακτηριστικά ο YouTuber για τις δηλώσεις της γνωστής ηθοποιού.

Όσον αφορά τον Στέφανο Κασσελάκη και τη δημοσιοποίηση της προσωπικής του ζωής, ο Γιάννης Κατινάκης ανέφερε:

«Βλέπω μία οργή, αρνητικά σχόλια ανοιχτά σε γκέι άτομα στο ίντερνετ. Από την άλλη είναι θετικό που ενοχλεί, γιατί επιτέλους βλέπουμε ένα τέτοιο πρότυπο από ένα πρόσωπο που έχει θέση εξουσίας. Μέχρι τώρα όλοι οι άνθρωποι είχαν στο μυαλό τους ότι ο γκέι είναι περιθωριοποιημένος, δεν μπορεί να έχει δύναμη, να παίρνει αποφάσεις».

Δείτε το video






Related posts

Δύσκολες ώρες για τον Σχίζα:«Προσπάθησα να το κρύψω από την κόρη μου, δυστυχώς το έμαθε από το ίντερνετ»

«Καυτό καρφί» Γιώργου Τσατραφύλλια: «Εμμονικός ο υποτροπικός αεροχείμαρρος με νέα έξαρση…»

Ανατροπή για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα: «Η εικόνα του δε μας αφήνει…»