Καθηλώνει η Ελένη Φιλίππα: «Ο σύζυγός μου διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας, έκανε τις χημειοθεραπείες, αλλά έγινε μετάσταση…»

Η Ελένη Φιλίππα, η ηθοποιός που έγινε γνωστή στο κοινό μέσα από τη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» μίλησε σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό «Λοιπόν».

Η καλλιτέχνης αποκάλυψε τις δυσκολίες που πέρασε με τον σύζυγό της όταν αρρώστησε από καρκίνο και την τραγική κατάληξη όχι από τις μάχες που κέρδιζε συνεχώς αλλά από τροχαίο ατύχημα που του προκάλεσε σοκ.

Οι δύσκολες στιγμές που βίωσε με τον σύζυγο της

Η Ελένη Φιλίππα περιέγραψε το πώς αντιμετώπισε ο σύζυγός της τον καρκίνο: «Ο σύζυγος μου ο Τάκης το 2019 διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας. Επειδή όμως ήταν ένας άνθρωπος με τεράστια γενναιότητα, μπόρεσε να κάνει μια καθοριστική εγχείρηση που πήγε πάρα πολύ καλά. Πέρασαν δυο χρόνια, έκανε τις χημειοθεραπείες του, δεν έμεινε στο κρεβάτι ούτε μια μέρα. Τον Αύγουστο του 2021 εντοπίστηκε πως ο καρκίνος είχε κάνει μετάσταση, οπότε πριν ξεκινήσει τις χημειοθεραπείες, είπαμε να πάμε να κάνουμε κάποια μπάνια και πήγαμε στον τόπο καταγωγής του, στην Ανδρίτσαινα, που είναι κοντά και στην Αθήνα».

Η μοίρα δυστυχώς είχε άλλα σχέδια για εκείνους…

«Την επόμενη μέρα που φτάσαμε και κατευθυνόμασταν προς την παραλία, τρακάραμε. Είχαμε πλαγιομετωπική σύγκρουση με ένα τεράστιο επαγγελματικό τζιπ και το δικό μας αυτοκίνητο διαλύθηκε εντελώς. Εμείς ευτυχώς δεν πάθαμε τίποτα πάρα μόνο κάποια ραγίσματα και κατάγματα στα πλευρά λόγω του αερόσακου που άνοιξε και της ζώνης. Είχαμε όμως την ατυχία αυτό το ατύχημα να γίνει στην επαρχία, γιατί αν γινόταν στην Αθήνα, τα πράγματα μπορεί να είχαν εξελιχθεί καλύτερα», αποκάλυψε η Ελένη Φιλίππα.

«Πήγαμε στο νοσοκομείο Πύργου, τους εξήγησα όλη την κατάσταση του άντρα μου και αφού έκαναν διάφορες εξετάσεις, μας κράτησαν μέσα το βράδυ. Την άλλη μέρα ήρθε ο γιατρός μας είπε ότι τα πράγματα πηγαίνουν καλά και ξαφνικά από το απόγευμα άρχισε ο Τάκης να μην μπορεί να αναπνέει καλά. Τότε μια γιατρός ήρθε σε μένα και μου είπε: «Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, ο άντρας σας θα πεθάνει». Έπαθα σοκ και πράγματι μετά από κάποιες ώρες ο άντρας μου πέθανε.», είπε η ηθοποιός.

«Πήρα τη νεκροψία στα χέρια μου ενάμιση χρόνο μετά, και είχε ως αιτία θανάτου καρδιακή ανακοπή. Ο ογκολόγος του μου είχε πει ότι έπαθε ή πνευμονική εμβολή η ανακοπή και αυτό γιατί δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το σοκ της σύγκρουσης. Ο οργανισμός του ήταν πάρα πολύ αποδυναμωμένος. Το κατάλαβα και από μένα όταν πήγα μετά από ενάμιση μήνα να κάνω εξετάσεις.», πρόσθεσε.

Η Ελένη Φιλίππα μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά τον θάνατο του συζύγου της: «Ήμουν ράκος, είχα χάσει κιλά, σερνόμουν. Τα αποτελέσματα ήταν χάλια. Ο γιατρός όμως απλά μου έδωσε ένα σύμπλεγμα βιταμινών και μετά από δυο μήνες οι τιμές είχαν επανέλθει».

Related posts

Ξέσπασε η μητέρα Γεράσιμου: «Η μόνη τιμωρία όσων φταίνε είναι να μπουν στη θέση μας»

Πανελλήνιος σεβασμός στην Καρυστιανού: «Θα το τραβήξω μέχρι τέλους και θα κερδiσω. Μόνο αuτό μου έχει μείνει»

Ραγίζει καρδιές η μητέρα του Γεράσιμου: «Είναι σε κώμα εδώ και έναν χρόνο – Δεν μπορώ να αντικρίσω τα βαγόνια»