Κόλαφος η Στασινοπούλου: «Βάλτε μια φωτογραφία τον Γεωργούλη και αυτή που παρενοχλήθηκε και θα δείτε»

Η Τιτίκα Στασινοπούλου, παραχώρησε συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Πέτρο Φιλιππίδη, ενώ δεν δίστασε για άλλη μια φορά να πει την άποψή της για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη.

Διαβάστε την συνέντευξη

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη ποια είναι η γνώμη σας;

Ο Πέτρος ήταν ανέκαθεν ένα ταλαντούχο πλάσμα. Εμένα δεν με ενοχλεί ποιος παίζει ή όχι. Μακάρι ο άνθρωπος να παίξει. Εγώ δεν είμαι του δόγματος… αποκεφαλίστε τον.

Θα μπορούσατε να συνεργαστείτε μαζί του, αν σας άρεσε ο ρόλος που σας πρότεινε;

Βεβαίως γιατί όχι; Θα ήταν ρατσιστικό και πολύ άσχημο διαφορετικά. Δεν θα κάνω κουμάντο στη ζωή του άλλου. Θεωρώ πως ό,τι είχε να τον τιμωρήσει η ζωή τον τιμώρησε. Τιμώρησε τη γυναίκα, το παιδί του, ακολούθησαν σκληρά πράγματα. Αυτοί τα πληρώνουν όλα. Ένα παιδί τι να φταίει όμως για τα κρίματα του πατέρα τους;

Στην καριέρα σας βιώσατε κακοποιητικές συμπεριφορές;

Όχι. Ήμουν καπαρωμένη (γέλια). Είχα διάφορες προσεγγίσεις, αλλά δεν ενέδωσα. Είχα καλές σχέσεις με τους σκηνοθέτες που συνεργάστηκα, με σεβάστηκαν όλοι.

Πρόσφατα ακούσατε διάφορα σχόλια λόγω του ότι στην υπόθεση παρενόχλησης με πρωταγωνιστή τον Αλέξη Γεωργούλη πήρατε το μέρος του.

Δεν υπάρχει το μέρος ή όχι. Δεν λέω αποκεφαλίστε τον επειδή βγήκε μια και είπε κάτι. Δεν είναι αρκετό. Η πορεία ενός ανθρώπου δείχνει και η πορεία του Γεωργούλη δεν έδειχνε να δένει το αποκεφαλίστε τον. Βάλτε μια φωτογραφία τον Γεωργούλη και αυτή που παρενοχλήθηκε και θα δείτε.

Δεν έχει όμως σημασία το πόσο όμορφος είναι κανείς για να φερθεί κακοποιητικά…

Ναι ε; Αυτό είναι καινούργιο. Τι άλλο θα ακούσουμε ακόμα. Δεν το δέχομαι αυτό. Αυτή είναι η άποψη μου και δεν με ενδιαφέρει τι θα σκεφτεί ο άλλος. Δεν με αφορά η λογοκρισία, είπε η Τιτίκα Στασινοπούλου στο Λοιπόν.

Related posts

«Δεν μπορώ να το διαχειριστώ, είναι σαν αδελφός μου…»: Σε άσχημη κατάσταση ο Αρναούτογλου με αυτό που έπαθε ο Σταρόβας

Απασφάλισε η Καλομοίρα: «Δεν θα μπορούσα να ξανατραγουδήσω στα μπουζούκια»

Συγκλονίζει η Λένα Δροσάκη: “Όταν χρειάστηκε να πούμε στον γιο μου ότι χωρίζουμε με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, τρόμαξα”