Σπάνια εμφάνιση για το ζευγάρι: Η Ελένη Μενεγάκη χέρι χέρι με τον Μάκη Πανταζόπουλο για shopping

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος, βρέθηκαν σε γνωστό εμπορικό κέντρο για να κάνουν μερικά ψώνια, λίγο πριν ξεκινήσει τις φετινές διακοπές στην Άνδρο, εκεί όπου δραστηριοποιείται επιχειρηματικά ο σύζυγος της παρουσιάστριας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού HELLO, το ζευγάρι περπατούσε χέρι χέρι, ενώ μαζί τους ήταν η κόρη της παρουσιάστριας, Βαλέρια Λάτσιου η οποία έχει πολύ τρυφερή σχέση με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Μαζί τους η Λάουρα

Να υπενθυμίσουμε πως η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος έχουν αποκτήσει μαζί την κόρη τους Μαρίνα η οποία σήμερα είναι 8 ετών.

Η οικογένεια μετρά αντίστροφα για τις καλοκαιρινές διακοπές οι οποίες ξεκινούν μετά το φινάλε της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη για τη φετινή σεζόν.

Πριν από λίγες ημέρες, η παρουσιάστρια του Mega σχολιάζοντας με τους συνεργάτες της τα σχέδια για το φετινό καλοκαίρι περιέγραψε την αντίδρασή της όταν μπήκε στη θάλασσα για το πρώτο της μπάνιο…

«Είμαι χαρούμενη γιατί ξέρω που ζω, στην πανέμορφή μας χώρα. Το Σαββατοκύριακο μπήκα στο νερό και ούρλιαζα, πρέπει να με άκουσαν όλοι. Έμπαινε ο κόσμος, γιατί είχε καλό καιρό. Είχε έρθει πολύς κόσμος στην ερημική μας παραλία, είχαν μπει όλοι, μόνο εγώ δεν έμπαινα», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε τις φωτογραφίες

Related posts

“Από την εταιρία μου είναι” Σάρωσε στα μπουζούκια η Τούνη με φόρεμα 45 ευρώ που κολακεύει όλα τα σώματα

Θυμίζουν Ρουβά και Κάτια στο παρελθόν! Το ρομαντικό δείπνο Μάστορα-Γαρυφαλλιάς ντυμένοι στα λευκά

Χρήστος Βασιλόπουλος: «Ένα παιδί είναι ευτυχισμένο με δύο χωρισμένους γονείς που είναι ισορροπημένοι»