«Κάτι είχε πάρει δεν μπορεί»: Έριξε την βόμβα του ο Σοϊλέδης για γνωστή κυρία της showbiz και το αποτυχημένο ραντεβού

Στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” μίλησε ο Άρης Σοϊλέδης, οποίος αποκάλυψε ένα άβολο περιστατικό που είχε συμβεί κατά τη διάρκεια ενός ραντεβού που είχε με μια γνωστή κυρία της showbiz.

Όσα αποκάλυψε

«Είναι γνωστή κυρία και δεν θέλω να πω το όνομά της. Κάτι είχε πάρει, δεν μπορώ να ξέρω τι. Είχαμε πάει για φαγητό, έπιανε τα μακαρόνια μέσα από το πιάτο, τα σήκωνε, τα κοιτούσε και τα ξανάφηνε στο πιάτο. Είχε γίνει χάλια», τόνισε σχετικά με άβολο αυτό ραντεβού.

«Είπα “κάτι συμβαίνει εδώ, που δεν είναι φυσιολογικό”. Όταν ήρθα πιο κοντά της, έβαλε τις φωνές. Φώναζε “βοήθεια, ποιος είναι αυτός ο άγνωστος που ήρθε εδώ μαζί μου;”, τη ρώτησα αν είναι καλά κι έλεγε ότι θα πάρει την αστυνομία, γιατί είμαι άγνωστος κι ήρθα δίπλα της», ανέφερε ακόμη.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε αργότερα, λίγους μήνες μετά το συμβάν, η γυναίκα του έστειλε ένα μήνυμα για να ζητήσει συγγνώμη. «Μου έστειλε μετά από ένα 3μηνο και μου ζήτησε συγγνώμη. Δεν απάντησα, δεν υπήρχε και λόγος», είπε.

Τέλος, αναφορικά με τον γάμο του με τη Μαρία Αντωνά, δήλωσε πως: «Η ημερομηνία του γάμου έχει οριστεί, θα τη μάθετε κι εσείς σύντομα. Είμαστε στα τελευταία πράγματα του σχεδιασμού, οπότε προχωράμε».

Δείτε το video

Related posts

Μικρούτσικος για Μαλέσκου: «Έτσι όπως την έβλεπα, πίστευα ότι είναι πολύ υποστηριγμένη από το κανάλι…»

Λευτέρης Πανταζής: «Έχω βάλει λάδι στην Μαρίνα Σάττι, ελπίζω να είμαστε πρώτοι στην Eurovision»

Σταμάτης Γονίδης: Ήμουν χαζός, κάναμε 2 εκτρώσεις αλλά τότε δε γνώριζα τον Χριστό. Είδα θαύμα και μου μίλησε