Πρόταση γάμου στο Survivor: Ο Σάκης έκανε το μεγάλο βήμα στην Μαριαλένα και το twitter έστησε ήδη το γλέντι

Οι τηλεθεατές του Survivor All Star, παρακολούθησαν μια ιδιαίτερη στιγμή καθώς ο Σάκης Κατσούλης έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Άλλοι πάλι αντιμετώπισαν το γεγονός με λιγότερο ρομαντικό προχωρώντας σε πλήθος αναρτήσεων και σχολίων στο Twitter.

Συγκεκριμένα, οι Κόκκινοι -που κέρδισαν το έπαθλο- βρέθηκαν σε μια κοντινή τοποθεσία στην Πούντα Κάνα προκειμένου να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.

Η πρόταση γάμου στην Μαριαλένα

Όταν λοιπόν οι δυο παίκτες, ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, βρέθηκαν να τρώνε στον ουρανό, ο νικητής του Survivor 2021 είχε μια ιδιαίτερη ιδέα. Να κάνουν πρόβα πρότασης γάμου!

«Ας κάνουμε μια πρόβα με αυτό και όταν γυρίσουμε στην Ελλάδα, θα γίνει και η κανονική» είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης Κατσούλης με τους υπόλοιπους συμπαίκτες να χαμογελούν και να τραγουδούν με νόημα.

«Παιδιά, με έπιασαν ταχυκαρδίες» είπε από την πλευρά της η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Φιλί! Φιλί! Φίλι» φώναζε ο Κωνσταντίνος Βασάλος μαζί με την Μελίνα Μεταξά χτυπώντας τα μαχαιροπήρουνα στα ποτήρια τους. Αφού ρώτησε τους υπόλοιπους που μπαίνει το δαχτυλίδι, στο αριστερό ή στο δεξί χέρι, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη το φόρεσε με τον σύντροφο της να της φιλάει το χέρι.

Όταν οι παίκτες του reality επιβίωσης έφτασαν στο συμβούλιο του νησιού ο Γιώργος Λιανός δεν άφησε ασχολίαστες τις εξελίξεις και την ρομαντική κίνηση του Σάκη Κατσούλη.

«Ήταν μια στιγμή αμηχανίας», είπε ο νικητής του Survivor 2021 και πρόσθεσε:

«Έκανα πρόβα τζενεράλε για την πρόταση. Είμαστε μαζί τεσσεράμισι χρόνια και εκεί που είμαστε 45 μέτρα και δεν μπορώ να φάω, φοβόμουν και στις σκέψεις μου άρχισα να μιλάω. Της λέω έχουμε ζήσει τότε, είμαστε στο δεύτερο Survivor, να βγούμε να κάνουμε ένα παιδάκι και λέει ο Κωνσταντίνος το δακτυλίδι παρακαλώ. Τελικά ο έξυπνος έφτιαξε από αλουμινόχαρτο. Δεν ήταν αυτή η πρόταση, γιατί ξέρω ότι η Μαριαλένα είναι απαιτητική. Της είπα να κάνουμε μια πρόβα και όταν βγούμε με το καλό».

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη άκουγε έκπληκτη τον Σάκη Κατσούλη και σχολίασε: «Δεν το περίμενα!».

Πάντως το κοινό στο Twitter, έβαλε στόχο το ζευγάρι και την fake πρόταση γάμου όπως την αποκάλεσαν στα σχόλια και θύμησαν στον Σάκη πως δεν είναι 4,5 χρόνια με τη Μαριαλένα, μιας και το 2021 ήταν χωρισμένοι και ο Γιώργος Λιβάνης ήταν ζευγάρι με τη Ρουμελιώτη.

Δείτε τις αντιδράσεις στο twitter

Related posts

Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό – Αυτός είναι ο γοητευτικός πατέρας της Αθηνάς Οικονομάκου

Μένει στην Αθήνα αλλά γεννήθηκε εκεί.. – Όλη η αλήθεια για την καταγωγή της Αθηνάς Οικονομάκου

Πασίγνωστη ενδυματολόγος, κολλητή φίλη και αγαπημένη τηλεπερσόνα: Αυτή είναι η κουμπαρά της Οικονομάκου που της συμπαραστέκεται στο χωρισμό