Καθηλώνει η Μαριάννα Τουμασάτου: «Έκλαιγα απ’τους πόνους, έπαιρνα βαριά παυσίπονα. Εθίστηκα, καταστράφηκε το συκώτι μου»

Στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ ήταν καλεσμένη η γνωστή ηθοποιός την Τετάρτη 30 Μαρτίου. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη δύσκολη περιπέτεια υγείας που πέρασε λίγους μήνες νωρίτερα, γεγονός που την ώθησε να προσέξει περισσότερο τον εαυτό της.

Μαριάννα Τουμασάτου: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

Η γνωστή ηθοποιός ήταν στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ όπου αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι υπέστη βλάβη στο συκώτι, το οποίο σταμάτησε να λειτουργεί φυσιολογικά, λόγω ισχυρών φαρμάκων που λάμβανε για αρκετό καιρό. Όπως ανέφερε, μάλιστα, η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της ήρθε καθώς αντιμετώπιζε το εν λόγω πρόβλημα υγείας.

Ειδικότερα, η γνωστή ηθοποιός ανέφερε αρχικά: «Τα κιλά χάθηκαν γιατί έπρεπε να χαθούν. Λόγω ενός πολύ σοβαρού προβλήματος στη μέση μου. Από την υπερκόπωση είχε βραχυνθεί το νεύρο και με χτύπαγε, έκλαιγα από τους πόνους και ήταν οι πόνοι οδύνες», εξηγώντας στην συνέχεια πως για να ανακουφίσει τους πόνους, κατέληξε με εθισμό στα παυσίπονα.

Μαριάννα Τουμασάτου: «Έπαιρνα βαριά παυσίπονα, τα οποία προκάλεσαν εθισμούς»

Στη συνέχεια, η γνωστή ηθοποιός συμπλήρωσε: «Επί τέσσερις μήνες ήμουν σε αυτή την κατάσταση και έπαιρνα παυσίπονα βαριά, τα οποία προκάλεσαν και εθισμούς. Το συκώτι δεν είναι φτιαγμένο για να παίρνουμε τόσα πολλά φάρμακα, και μάλιστα τόσο βαριά παυσίπονα. Έπρεπε όμως να δουλέψω και έφτασα σε σημείο να μην μπορώ να διαχειριστώ ούτε τα χάπια του θυρεοειδούς. Αναγκάστηκα λοιπόν να μπω σε μια συνθήκη που θα έπρεπε να προσέξω τον εαυτό μου. Επειδή σε αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να παίζεις, πήγα σε ανθρώπους που ξέρουν πολύ καλά τη δουλειά τους. Το συκώτι κράσαρε, γέμισε λίπος και δεν μπορούσε να δουλέψει. Τα παυσίπονα τα έχω σταματήσει με πολλή προσοχή από την ώρα που συνήλθα. Το συκώτι δεν δούλευε σωστά, δεν μεταβόλιζε ούτε τις τροφές ούτε τα χάπια ούτε τίποτα».

Related posts

Άστραψε και βρόντηξε ο Γιώργος Τσαλίκης: “Η ΕΡΤ να βρει κανένα πιτσιρίκι για τη Eurovision, η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα”

Όλα τα φώτα πάνω στη Βεργίνα: Αρχαιολόγοι βρήκαν το λουτρό του Μεγάλου Αλεξάνδρου στις Αιγές

Σκληρός «επίλογος» για Μάρκο Σεφερλή & Έλενα Τσαβαλιά: «Ήταν προδοσία και αποφασίσαμε ότι…»