Δανάη Μπάρκα: «Μεγαλύτερη χαρά από το να τα έχεις με μάγειρα δεν υπάρχει, είναι ένα σώμα να γείρεις»

Η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε στην εκπομπή “The 2night Show” και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την τηλεθέαση της εκπομπής «Πάμε Δανάη», αλλά και την αδυναμία που έχει στους μάγειρες.

Όπως υπογράμμισε για τα επαγγελματικά της «νομίζω ότι τη φετινή χρονιά υπάρχει μεγάλη διαφορά στο κανάλι. Πέρυσι ήταν ένα κανάλι που είχε μόνο εμάς στην ψυχαγωγία, ενώ φέτος είναι ένα κανάλι διανθισμένο. Έχουν έρθει άνθρωποι, υπάρχει ένα πλήρες πρόγραμμα, με πάρα πολλά πράγματα να δει ο τηλεθεατής, οπότε το ένα χέρι βοηθάει το άλλο. Θεωρώ ότι έπαιξε μεγάλο ρόλο όλο το επιτελείο του καναλιού. Σε σχέση με εμένα, κατάλαβα κάποια λάθη που δεν μου άρεσαν και προσπαθώ να βελτιώνομαι. Νιώθω ότι πέρσι μιλούσα πάρα πολύ και ήταν πολύ αυτοαναφορική η εκπομπή. Φέτος, επειδή ακριβώς υπήρξαν και άνθρωποι που με συμβούλευσαν πολύ και τους εμπιστεύθηκα από την πρώτη στιγμή, νιώθω ότι αυτό έχει δαμαστεί και οι ενέργειες όλης της ομάδας έδεσαν, που παίζει μεγάλο ρόλο μπρος και πίσω από τις κάμερες. Νομίζω ότι όλα αυτά συνέβαλαν».

Η Δανάη Μπάρκα έχει αδυναμία της στους μάγειρες

Όσον αφορά τους μάγειρες, η Δανάη Μπάρκα επεσήμανε «οι μάγειρες είναι ένα σώμα να γείρεις, ένας ώμος να γείρεις στα δύσκολα. Άδικο είναι να τα έχεις με μάγειρα; Μεγαλύτερη χαρά δεν υπάρχει. Εμένα δεν με πειράζει ούτε το ένα ούτε το άλλο. Είμαι πολύ τυχερή γιατί όλοι οι άνθρωποι που πέρασαν από την εκπομπή, κυρίως οι μάγειρες αφού πάει εκεί το θέμα, είναι υπέροχα παιδιά. Είμαι όντως πολύ τυχερή και για τον Απόστολο και για τον Τίμο φέτος. Φαντάζομαι ότι είναι και λογικό από τη στιγμή που είμαστε ελεύθεροι, θα μας δουν μαζί, με ποιον να μου προσάψουν σχέση; Με την Δέσποινα; Είναι παντρεμένη με παιδιά η γυναίκα».

Ποιοι είναι οι φόβοι της Δανάης Μπάρκα

Σχετικά με τους φόβους της, η παρουσιάστρια σημείωσε «ειδικά σε μία ζωντανή εκπομπή, που πάνω σε μία κουβέντα και την ταχύτητα, κάτι μπορεί να παρερμηνευθεί και να δημιουργηθεί μία λάθος άποψη. Έχω το σύνδρομο του καλού παιδιού, θέλω να καταλαβαίνουν την αλήθεια μου και να νιώθουν ότι δεν υπάρχει δόλος».

Ερωτηθείσα πώς αντιδρά στα αρνητικά σχόλια, η Δανάη Μπάρκα απάντησε «δεν απάντησα ποτέ, γιατί αν μπεις στη διαδικασία να απαντήσεις, θα είμαστε μία ζωή στα κλικαρίσματα. Με ένα μαγικό τρόπο απαντήθηκαν και είδα από ανθρώπους που με είχαν κρίνει αυστηρά πέρυσι να μην έχω την ίδια αντιμετώπιση».

Για τη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, τόνισε «η μαμά μου νιώθω ότι είχε το άγχος το να μην πληγωθώ, το να μην πουν ότι κάτι δεν έγινε δίκαια. Ήθελε να τελειώσω τη σχολή και να περάσω από οντισιόν», ενώ για τους ανθρώπους που αγαπάει κατέληξε «θέλω να νιώθει ελεύθερος ο άνθρωπος. Έχω τεράστια ανασφάλεια αν χάσω τους ανθρώπους μου, χάνω τη γη κάτω απ΄τα πόδια μου».

Related posts

Άστραψε και βρόντηξε ο Γιώργος Τσαλίκης: “Η ΕΡΤ να βρει κανένα πιτσιρίκι για τη Eurovision, η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα”

Όλα τα φώτα πάνω στη Βεργίνα: Αρχαιολόγοι βρήκαν το λουτρό του Μεγάλου Αλεξάνδρου στις Αιγές

Σκληρός «επίλογος» για Μάρκο Σεφερλή & Έλενα Τσαβαλιά: «Ήταν προδοσία και αποφασίσαμε ότι…»