Κατάθεση ψυχής από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Χρειάστηκαν δύο χρόνια για…» – Η απώλεια που τη σόκαρε

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τη μάχη της να χάσει τα περιττά κιλά. Η ερμηνεύτρια μίλησε στο περιοδικό «Vita» κι ανέφερε αρχικά: «Δεν ένιωθα καλά με την εικόνα μου».

Όσα αποκάλυψε

«Μπήκα στη διαδικασία να χάσω βάρος, το έκανα και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Δεν αισθάνομαι δυνατή, επειδή το πέτυχα. Είμαι άνθρωπος που παλεύει να βελτιώσει τις συνθήκες της ζωής του, σε όλα τα επίπεδα. Μέρους αυτού ήταν και η διαδικασία της απώλειας βάρους», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο bullying που είχε βιώσει στην εφηβεία της.

«Δεν μου αρέσει λέξη bullying, γιατί έχει γίνει της μόδας. Όλοι άνθρωποι έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι με το να μας κάνουν οι γύρω μας κριτική με περισσότερη αγένεια. Η αγένεια με ενοχλεί, είτε έχει επίκεντρο εμένα, είτε σε οποιονδήποτε άλλο άνθρωπο. Δεν συμβαδίζει με την αισθητική μου», εξήγησε.

Τέλος, αποκάλυψε πόσο καιρό της πήρε να χάσει τα κιλά που ήθελε. «Δύο χρόνια τουλάχιστον. Συνέχισα και μετά να προσέχω. Προσπαθώ να συντηρούμαι στα κιλά που με κάνουν να νιώθω καλά. Ήθελε τεράστια πειθαρχία για να τα χάσω, αλλά όντως άλλαξε η ζωή μου. Ένιωσα καλύτερα και άρχισαν να μου αρέσουν άλλες γεύσεις», είπε κλείνοντας.

Related posts

Ραγίζει καρδιές η μητέρα της Αναστασίας: «Ακόμα περιμένουμε το μήνυμα: “Μαμά, έφτασα”»

Ιωάννης Μελισσανίδης: «Γονέας είναι αuτός που θα δώσει αγάπn, προστασiα και σωστή παιδεiα στο παιδί του»

«Τα έπαιξε» και ο Φερεντίνος: 22χρονος φοιτητής εξόντωσε 100 αντιπάλους στον Μονομάχο και κέρδισε 44.694 ευρώ