Εξοργισμένος ο Νίκος Συρίγος: «Η μάνα μου είναι σε αμαξίδιο, αυτούς τους ανθρώπους τους πετάνε στον Καιάδα»

Τον εκνευρισμό και την έντονη ενόχλησή του εξέφρασε στον αέρα του «Χαμογέλα και Πάλι» ο Νίκος Συρίγος. Ο δημοσιογράφος του MEGA, με αφορμή το θέμα με την απαράδεκτη συμπεριφορά ενός οδηγού λεωφορείου του ΟΑΣΑ προς έναν νεαρό επιβάτη ΑμΕΑ, προχώρησε σε ένα προσωπικό ξέσπασμα, αναφερόμενος μάλιστα και στην περίπτωση της μητέρας του.

Όσα αποκάλυψε

«Έχεις πάρει ποτέ έναν άνθρωπο που είναι σε αμαξίδιο να τον πας βόλτα; Επειδή εμένα είναι η μάνα μου, θέλω να πω ότι αυτό που βλέπουμε είναι η καθημερινότητα των ανθρώπων αυτών. Δυστυχώς το ελληνικό Κράτος – και συγγνώμη αν ακούγομαι βαρετός που επικαλούμαι διαρκώς το ελληνικό Κράτος αλλά κάποιος πρέπει να μεριμνήσει – πετάει ακόμα αυτούς τους ανθρώπους στον Καιάδα», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Συρίγος.

«Αυτό δεν σταμάτησε τότε στη Σπάρτη, συνεχίζεται ακόμα και σήμερα, το 2023», τονίζει ο δημοσιογράφος.

«Εγώ για να πάω τη μάνα μου μία βόλτα, να πάρει τα φάρμακά της από τον γιατρό, κάθε μέρα περνάμε έναν μαραθώνιο. Δεν υπάρχει υποδομή πουθενά. Δεν συζητάμε για την ψυχαγωγία τους, να τους πας σε μία συναυλία ή κάπου. Οι άνθρωποι αυτοί είναι καταδικασμένοι», επισημαίνει ο Νίκος Συρίγος με αφορμή το απαράδεκτο περιστατικό.

«Είναι ντροπή να τα λέμε αυτά τα πράγματα! Καλό θα είναι τα αρμόδια όργανα αυτόν τον άνθρωπο να του τραβήξουν το αφτί. Εδώ είμαστε το βορειότερο άκρο της Αφρικής», καταλήγει στην τοποθέτησή του ο Νίκος Συρίγος.

Δείτε το video






Related posts

«Ποταμός» η Έλενα Τσαβαλιά για τον Σεφερλή: «Ο Μάρκος δε με ήθελε και τον τιμώρησα με…»

Βαρύ πένθος για την Δανάη Μπάρκα: Το σπαρακτικό αντίο & η στήριξη στην οικογένεια της

«Μαύρισε ο ουρανός» για τον Νίκο Χατζηνικολάου – Η ανακοίνωση που τον λύγισε