Κατάθεση ψυχής από Ιωάννα Τούνη: «Δεν φαντάστηκα ότι θα αναρωτιόνταν όλοι ποιανού είναι άραγε το μωρό»

Η Ιωάννα Τούνη φιλοξενήθηκε στη διαδικτυακή εκπομπή του Fipster και μεταξύ άλλων απάντησε για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τα σχόλια που είχε ακούσει για την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της.

Όσα αποκάλυψε

«Δεν μου βγαίνει γενικά να απαντήσω. Προτιμώ να δώσω πιο έξυπνη αποστομωτική απάντηση από το να βρίσω. Να βρίζω χωρίς να βρίζω. Όταν είχα μείνει έγκυος, ήμουν με τον Δημήτρη μαζί επίσημα. Δεν υπήρχε το ήμουν single. Έβγαιναν και έγραφαν το παιδί είναι Απόλλων και χα χα ποιανού να είναι το παιδί. Hello είναι ο Δημήτρης σε όλο το προφίλ μου, μένουμε μαζί, είμαστε μαζί. Λέω ρε φίλε πόσο κακιασμένος είναι ο κόσμος. Το αστείο είναι ότι εγώ έχω τρέλα με τα αρχαία ελληνικά ονόματα και το Απόλλωνας είναι ένα από τα αγαπημένα μου, το οποίο απορρίφθηκε βέβαια» ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Τούνη.

«Ήμουν στη φωτογραφία στο σπίτι του Δημήτρη στην Αθήνα, που το βλέπουν κάθε μέρα στα stories, με το τεράστιο τριανταφυλλομπουκέτο και κλαίγοντας και γράφοντας για τη μανούλα μου που μόλις την είχα χάσει και ήταν ένα post με όλα μου τα συναισθήματα για το πως έχασα τη μαμά μου και το πως θα έρθει ένα μωράκι στον κόσμο και πως έγινε αυτή η ροή. Ο άλλος έμεινε στο ότι δεν έκανα ταγκ στον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Δεν ξέρω τι να πω.» πρόσθεσε η Ιωάννα Τούνη.

«Δεν φαντάστηκα ότι τη στιγμή που θα ανακοίνωνα ότι είμαι έγκυος και όντας με έναν σύντροφο πόσο καιρό δημόσια ότι θα αναρωτιόνταν όλοι ποιανού είναι άραγε το μωρό. Και ξέρεις δεν έχει ακουστεί ποτέ για εμένα ότι είμαι με κάποιον και παράλληλα με κάποιον άλλον. Έχουν ακουστεί της Παναγιάς τα μάτια. Είμαι τόσο πιστό σκυλί, που δεν υπήρξε καν κάποιο φλας με φίλο. Δεν έχει ακουστεί ποτέ για εμένα ότι έχω μοιχεύσει. Είμαι ο άνθρωπος που θα σου πω χωρίζουμε και την άλλη μέρα μπορεί να βγω ραντεβού, αλλά πεθαίνω για την αλήθεια κι έτσι όπως μου συμπεριφέρονται θέλω να συμπεριφέρομαι κι εγώ.» σημείωσε.

Δείτε το videο

Related posts

Ξεσπάει ο Γιώργος Καπουτζίδης: «Θα σας άρεσε να έρθω εδώ και να σας πω η εικόνα σας με αηδιάζει;»

Κόλαφος ο Λάκης Γαβαλάς: «Θα προτιμούσα να είμαι σερβιτόρος σε γάμο επαρχία από το να είμαι..»

«Ήταν ο μέντοράς μου, του το χρωστάω»: Έσπασε η Μιμή Ντενίση για τον Φέρτη, το αποκάλυψε μετά τον θάνατο του