Ο έρωτας περνάει από το στομάχι: Αυτός είναι ο κούκλος Σεφ σύντροφος της Κατερίνας Ζαρίφη (photo)

Με ιδιαίτερη θέρμη μίλησε η Κατερίνα Ζαρίφη για τον σύντροφό της την περασμένη Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, όταν πέρασε το κατώφλι του ΣΚΑΪ ως καλεσμένη στην εκπομπή «Fay’s Time». «Βελόνα και κλωστή είμαι με το αγόρι μου, τρελαίνομαι να τον περιποιούμαι. Είμαστε περίπου δύο χρόνια μαζί, αντέχει ο άνθρωπος ακόμα», δήλωσε με το χαρακτηριστικό της χιούμορ η παρουσιάστρια της εκπομπής «Οδός Ζαρίφη 2» και ραδιοφωνική παραγωγός.

Ποιος είναι ωστόσο ο άνθρωπος που την κάνει να χαμογελάει; Ο Παναγιώτης Σιαφάκας είναι απόφοιτος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Κέρκυρας και τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως σεφ σε μεγάλα εστιατόρια και ξενοδοχεία. Παράλληλα είναι μέλος της ομάδας Nomade et Sauvage, που δημιουργεί νομαδικά γεύματα, μαγειρεύοντας στη φύση. Μέχρι πρόσφατα έμενε μόνιμα και δίδασκε στα Γιάννενα, όπου γεννήθηκε ο έρωτάς του με την Κατερίνα Ζαρίφη.

Το εστιατόριο που ανέλαβε ο σύντροφος της Κατερίνας Ζαρίφη

Γι’ αυτό εκείνη δήλωνε «ερωτική μετανάστρια», αφού πολλές φορές χρειάστηκε να κάνει τη διαδρομή Γιάννενα-Αθήνα προκειμένου να είναι στο πλευρό του, όπως κι εκείνος αντίστοιχα. Τους τελευταίους μήνες ωστόσο το ζευγάρι έλυσε το πρόγραμμα της απόστασης, καθώς ο Παναγιώτης Σιαφάκας από τον περασμένο Νοέμβριο έχει αναλάβει την κουζίνα του Artisanal στην Κηφισιά, με τον ιδιοκτήτη Φώτη Σεργουλόπουλο να πιστεύει πολύ στο μαγειρικό του ταλέντο.

Σε αυτό το διάστημα δεν έχουν κάνει κάποια κοινή εμφάνιση, με την Κατερίνα Ζαρίφη να κρατάει διαχρονικά μία διακριτική στάση όσον αφορά τις φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή. Χαρακτηριστικό είναι πως για πολλά χρόνια ήταν σε σχέση με τον Γιάννη Στρουμπούλη, με τον οποίο παραμένουν καλοί φίλοι, αλλά ούτε με εκείνον είχαν απαθανατιστεί σε κάποια έξοδο. Μόνο ο διευθυντής προγράμματος του ραδιοφωνικού σταθμού My Radio, όπου η Κατερίνα Ζαρίφη παρουσιάζει εκπομπή με τον Χάρη Χρονόπουλο, είχε αναρτήσει μία φωτογραφία με το ζευγάρι σε μεγάλη παρέα.

Related posts

Του έπεσαν τα μαλλιά του Γρηγόρη: Ο παίκτης που σάρωσε τα πάντα με 100.000 ευρώ και η τραγική ειρωνεία

“Ρωτήστε και τον Μάστορα” Η Καληφώνη απαντά αν θεωρεί τον εαυτό της βαρετό στο κρεβάτι

Παγκόσμιος σάλος: Αγνώριστη η Κέιτ Μίντλετον στη νέα της εμφάνιση, τρόμαξαν μέχρι και τα παιδιά της