«Κάγκελο» ο Βλάχος: Η Μακρυπούλια «έδειξε»… push ups στο Ρουκ Ζουκ φορώντας φούστα

Οι ηθοποιοί της νέας αγαπημένης σειράς “Εκτός Υπηρεσίας” βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή Ρουκ Ζουκ με οικοδέσποινα τη Ζέτα Μακρυπούλια και γέλασαν πολύ με τις ατάκες τους. Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας από αυτούς και το κοινό τον αγάπησε από την πρώτη στιγμή για τις ατάκες και το χιούμορ του στο παιχνίδι.

Ρουκ Ζουκ: Η Ζέτα Μακρυπούλια κάνει push ups

«Κάνεις διάφορα; Γιατί τώρα έχουν εξελιχθεί…» και ο Πάνος την κοιτούσε αμήχανα, ενώ εκείνη ξέσπασε σε γέλια!«Να σου πω κάτι; Δεν είπα ότι είμαι κανένας σφίχτης…» αναφώνησε ο Πάνος και όλοι ξέσπασαν σε γέλια!Και η παρουσιάστρια συνέχισε λέγοντας: «επειδή έχω δει, διάφορα με ενδιαφέρει…» και άρχισε να περιγράφει τα διάφορα είδη push ups και να κάνει διάφορες κινήσεις παρόλο που φορούσε μίνι φούστα!

Και άρχισε να διαβάζει στοιχεία του χαρακτήρα του κάνοντας χιούμορ η Ζέτα: «παραξενιά του η τελειότητά του, προτερήματά του είναι ότι διαθέτει κάτω κοιλιακούς… Λίγοι έχουν κάτω κοιλιακούς…. Γδύνεται επί σκηνής στην παράσταση; Είναι σπουδαίος καλλιτέχνης, έχει χιούμορ.. .και έχει παραξενιά με το μαλλί, τη διατροφή και… το κορμί»!

Ρουκ Ζουκ: Δείτε το βίντεο που προκάλεσε πανικό

Related posts

«Ποταμός» η Έλενα Τσαβαλιά για τον Σεφερλή: «Ο Μάρκος δε με ήθελε και τον τιμώρησα με…»

Βαρύ πένθος για την Δανάη Μπάρκα: Το σπαρακτικό αντίο & η στήριξη στην οικογένεια της

«Μαύρισε ο ουρανός» για τον Νίκο Χατζηνικολάου – Η ανακοίνωση που τον λύγισε