Εύη Βατίδου: Δεν κάνω τηλεπώληση, ασχολούμαι με το κομμάτι των συνοικεσίων

Εύη Βατίδου: Η πρώην σύζυγος του Αλέξη Κούγια, έχει πολλές φορές αναφερθεί στο διαζύγιό της, στο άγχος που της προκάλεσε για την ανατροφή των παιδιών της και για τις παλιές της διαμάχες με τον γνωστό ποινικολόγο. Σε μία από τις συνεντεύξεις της αποκάλυψε τι της αρέσει και τι δεν της αρέσει σε έναν άντρα, όπως επίσης μίλησε και για την σημερινή ελληνική τηλεόραση και τα προγράμματά της.

Εύη Βατίδου: Σε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη

Η Εύη Βατίδου, μιλώντας στις κάμερες ψυχαγωγικών εκπομπών, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις τηλεπωλήσεις, ενώ αποκάλυψε ότι δεν της αρέσει να τρώει πολύ ο άνδρας που έχει δίπλα της.«Είμαι πολύ προσεκτική με το φαγητό γενικώς. Δεν είναι για μένα τρόπος διασκέδασης, είναι καθαρά μόνο θέμα επιβίωσης και ότι πρέπει να φάω γιατί πεινάω.Δεν μου αρέσει να τρώνε πολύ οι άνδρες γενικώς. Θέλει μία ισορροπία», ανέφερε η Εύη Βατίδου.Σχετικά με το ενδεχόμενο να τη δούμε και πάλι στην παρουσίαση εκπομπής, η Εύη Βατίδου απάντησε πως «είναι δύσκολο πια. Έχω φύγει από αυτό το κομμάτι, δεν με ενδιαφέρει πια.

Δεν παρακολουθώ ελληνική τηλεόραση πια, δεν χάνω χρόνο να βλέπω πράγματα τα οποία δεν με αφορούν».Και στη συνέχεια, η Εύη Βατίδου ξεκαθάρισε: «Δεν κάνω τηλεπώληση. Ασχολούμαι με το κομμάτι των συνοικεσίων. Κάνω την κοινωνική εκπομπή, εγώ παρουσιάζω. Αυτή την εκπομπή που παίζει σε 11 κανάλια σε όλη την Ελλάδα».

Εύη Βατίδου: Το βίντεο της συνέντευξής της

Related posts

“Γέρασες & μπαγιάτεψες, τέρμα οι βόλτες στη Μύκονο” Τα χυδαία σχόλια στην Αθηνά Οικονομάκου για το χωρισμό της

Δυστυχώς μαθεύτηκε για τη Δέσποινα Βανδή: Ξαφνικό τέλος για την τραγουδίστρια, άλλη γυναίκα πήρε τη θέση της

“Του τα έδωσα κατευθείαν”: Η Νικολέτα Τσομπανίδου αποκαλύπτει τι έκανε τα χρήματα που κέρδισε από το “The Bachelor”