«Η πόρτα του Survivor θα είναι ανοιχτή – Είμαι ευγνώμων πραγματικά»: Άφωνη οι παίκτες με τον Λιανό, το είπε στον αέρα

Το χθεσινό συμβούλιο του Survivor πραγματοποιήθηκε μέσα σε ένα βαρύ κλίμα, καθώς η Αναστασία Τσέρου αναγκάστηκε να αποχαιρετήσει το παιχνίδι λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού. Η παίκτρια είχε την ευκαιρία να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες και τους αντιπάλους της πριν επιστρέψει στην Ελλάδα για την αποθεραπεία της.

Η Αναστασία Τσέρου, μια από τις πιο αγαπητές παίκτριες του φετινού κύκλου του Survivor, υπέστη έναν τραυματισμό στο στίβο μάχης που την ανάγκασε να εγκαταλείψει τον αγώνα. Οι γιατροί κρίνανε απαραίτητη την αποχώρησή της για να συνεχίσει την αποθεραπεία στην Ελλάδα, ώστε να αποκαταστήσει πλήρως την υγεία της.

Δήλωση του Γιώργου Λιανού:

Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός αποκάλυψε μια ιδιαίτερη πληροφορία που είχε παραμείνει μέχρι τότε εκτός δημοσιότητας. Σύμφωνα με τον Λιανό, η αποθεραπεία της Αναστασίας Τσέρου, καθώς και άλλων παικτών που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, έχει αναλάβει προσωπικά ο διοργανωτής του Survivor, Acun Ilicali.

«Τη δική σου αποθεραπεία, όπως και άλλων παικτών, την έχει αναλάβει προσωπικά ο Acun. Ήθελα να το πω αυτό, κάποιοι μου είπαν να μην το αναφέρω καν, αλλά καλό είναι να ακούγονται κάποια πράγματα. Επίσης, η επιστροφή σου στην Ελλάδα θα γίνει με το ιδιωτικό του αεροσκάφος, για να ταλαιπωρηθείς όσο το δυνατόν λιγότερο. Η πόρτα του Survivor για σένα είναι ανοικτή και ευχόμαστε του χρόνου, εφόσον έχεις τη διάθεση και νιώθεις δυνατή, να έρθεις και να το απολαύσεις», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Πέφτει «βόμβα» στον Άγιο Δομίνικο: Στον… αέρα το Survivor, αυτοί οι παίχτες πιάστηκαν με κινητό & αποχωρούν άρον άμεσα
Μετά τα περσινά και τις συνεχόμενες παραβιάσεις στο Survivor All Star, o Ατζούν Ιλιτζαλί πήρε τα μέτρα του και το ξεκαθάρισε πριν τον φετινό κύκλου σε όλους τους παίκτες, διάσημους και μαχητές.

Στο φετινό παιχνίδι λοιπόν δεν θα βλέπαμε ούτε κινητά ούτε φαγητό, ενώ σε όλους είχε μπει και ποινική ρήτρα σε όσους παραβιάσουν τους κανόνες, καθώς θα αποβάλλονται και δεν θα παίρνουν ούτε ένα ευρώ.






Related posts

Δύσκολες ώρες για τον Σχίζα:«Προσπάθησα να το κρύψω από την κόρη μου, δυστυχώς το έμαθε από το ίντερνετ»

«Καυτό καρφί» Γιώργου Τσατραφύλλια: «Εμμονικός ο υποτροπικός αεροχείμαρρος με νέα έξαρση…»

Ανατροπή για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα: «Η εικόνα του δε μας αφήνει…»