Η παρέμβαση Τσαφούλια στη Γερμανού: «Δεν γνώρισα ποτέ νεκρόσακκο που να χωράει δύο ανθρώπους»

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας παρενέβη τηλεφωνικά στο Καλύτερα δε γίνεται για το θέμα του Πάνου Βλάχου, θέλοντας να απαντήσει στα όσα είχε πει προηγουμένως ο Δημήτρης Πανόπουλος.

Όσα ανέφερε

«Έχουν ακουστεί πολλά πράγματα τον τελευταίο καιρό και εμένα με έχουν μαλώσει πάρα πολλές εκπομπές. Άκουσα από τον κ. Πανόπουλο μία φράση. Με πολλή αγάπη θα σου πω ότι δεν είναι επιχείρημα το αν ένας δεν καταλάβει πρέπει να προσέχουμε τι λέμε.

Σε ό,τι αφορά την προτροπή της βίας. Υπάρχει ένας συνάνθρωπός μας που ζητά εισαγγελική παρέμβαση όταν εκείνος έδινε οδηγίες στους γυναικοκτόνους στην περίπτωση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Υπάρχει δημοσιογράφος που έχει διένεξη με τον Πάνο που αστειευόταν με τις σφαίρες που είχε δεχτεί ο κύριος Κοτζιάς και έχει πει θυσία τα Τέμπη. Έχουμε υπουργό που επί των ημερών του έγινε το μεγαλύτερο έγκλημα και λέει στους γονείς ότι ο πόνος του πρέπει να είναι βουβός.

Τι πρέπει να κάνει ο εισαγγελέας; Ο Πάνος τραγούδησε σε 500 άτομα και οι τηλεοράσεις το αναμετέδωσαν σε 6 εκατομμύρια.

Δεν γνώρισα ποτέ νεκρόσακκο που να χωράει δύο ανθρώπους. Οποιοσδήποτε νοήμων άνθρωπος θα πρέπει να πάει στο σακί και στο τσουβάλιασμα όταν μιλάμε για έναν πολιτικό, έναν δημοσιογράφο και ένα σακί.

Όλο αυτό γίνεται για να φύγει η προσοχή μας από τα Τέμπη και τη διεθνή ξεφτίλα. Βγάλαμε τώρα ένα τραγούδι που παίζεται έναν χρόνο» ανέφερε ο σκηνοθέτης και συμπλήρωσε: «Κάθε μέρα χάνουμε και μια ελευθερία».

Δείτε το video






Related posts

Αιχμές Μαγγίρα – Μακαλιά κατά Ψινάκη: «Πάντα ήταν τέτοιος άνθρωπος» – Τα σχόλια για το περιστατικό με την Μαίρη Συνατσάκη

«Θα μου λείψετε πολύ»: Δυστυχώς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα, είπε αυτό που όλοι φοβόντουσαν

Φέρνει την πρωτιά, κερδίζει την Eurovision: Αυτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι …τρέμουν οι αντίπαλοί της