Η Καραβάτου αποκαλύπτει: Σε ποια δύσκολη στιγμή της ζωής της ζήτησε τη γνώμη ειδικού

Στο περιοδικό «You» και στην Τζώρτιζα Συρίχα, παραχώρησε συνέντευξη η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία αναφέρθηκε για την ζωή της και ποια πράγματα την κάνουν ευτυχισμένη.

Όσα αποκάλυψε

Αρχικά ανέφερε: «Με κάνει ευτυχισμένη το ότι έχω καταφέρει να κερδίζω τον σεβασμό στον χώρο της δουλειάς μου, το ότι ποτέ δεν έχω βλάψει κανέναν από πρόθεση και είμαι σε διαρκή εγρήγορση για να μη συμβεί ποτέ αυτό έσω και άθελά μου».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Αυτούς που εκμεταλλεύονται τη θέση ισχύος που έχουν. Αυτούς που μπερδεύουν τον σεβασμό με τον φόβο. Αυτούς που θεωρούν ότι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν σε όποιον θέλουν. Αυτούς που κρίνουν χωρίς να έχουν πλήρη γνώμη και αδιαφορούν για τα αποτελέσματα στην ψυχική υγεία των κρινόμενων».

Η πιο σημαντική ημέρα της ζωής της, ήταν: «Σημαντικός σταθμός της ζωής μου είναι όταν έφερε στον κόσμο την κόρη μου την Αέλια τον Σεπτέμβρη του 2011. Όταν έφερα στον κόσμο τον Αρίωνα τον Μάιοι του 2016. Όταν έχασα τους γονείς μου. Σημαντικός σταθμός της ζωής μου είναι όταν γνώρισα τον Κρατερό και αισθάνθηκα ότι θέλω να γίνω μητέρα. Σταθμός για μένα ήταν όταν συνειδητοποίησα ότι έμεινα μόνη και αποφάσισα να μην παραιτηθώ και να μπορέσω να με ξαναβρώ, ζητώντας τη βοήθεια ειδικού».

Related posts

Πράξη αγάπης στο παιδικό χωριό Φιλυρού: Ανεργη μανούλα αυτές τις Άγιες μέρες συγκέντρωσε για όλα τα παιδιά σοκολατένια αυγά, τσουρέκια, χυμους, μακαρονια κ.α.

Μοναδικό θέαμα στη Νάξο: Πλήθος πιστών στην ξεχωριστή περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα (video)

“Θεέ μου ανατρίχιασα”: Η Κατερίνα Διδασκάλου απαγγέλει Κική Δημουλά για τη Μεγάλη Παρασκευή & αποθεώνεται