Η μητέρα του βρέφους ζητούσε επίμονα να δει τον σύζυγό της: Αγκαλιάστηκαν και ξέσπασαν σε κλάματα οι γονείς του νεκρού μωρού στην Άρτα

Οι γιατροί του νοσοκομείου στην Άρτα όπου νοσηλεύονται οι γονείς του βρέφους, επέτρεψαν στο ζευγάρι να συναντηθεί και να μιλήσει.

Το τραγικό συμβάν

Σύμφωνα με την εκπομπή Tlive, το ζευγάρι συναντήθηκε νωρίτερα, για δεκαπέντε λεπτά σε χώρο του νοσοκομείου. Αγκαλιάστηκαν και ξέσπασαν σε κλάματα για την τραγωδία που βιώνουν.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο πριν από εννέα μήνες, και αυτόν τον Σεπτέμβριο είχαν προγραμματίσει να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και να βαφτίσουν το κοριτσάκι του. Συγγενείς τους κάνουν λόγο για ένα ιδιαίτερα αγαπημένο ζευγάρι, με τον πατέρα να είναι στοργικός και να περνάει αρκετό χρόνο με το μωρό του.

Πώς πέθανε το μωράκι

Σύμφωνα με το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής, αιτία θανάτου βρέφους είναι η συσσώρευση υγρών στον πνεύμονα που προκάλεσαν πνευμονικό οίδημα, το οποίο προήλθε από θερμοπληξία και έλλειψη οξυγόνου. Όπως αναφέρεται, το βρέφος υπέστη αίσθημα ασφυξίας εφίδρωση, συριγμό στους πνεύμονες, δύσπνοια, βήχα, δυσκολία αναπνοής, υποξία, με αποτέλεσμα να υποστεί πνευμονικό οίδημα που οδήγησε σε καρδιακή ανακοπή λόγω υποξυγοναιμίας ταχυκαρδία και κυάνωση.

Ο 37χρονος πατέρας που διώκεται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο παραμένει σοκαρισμένος μη μπορώντας να πιστέψει την τραγωδία που προκάλεσε. Περιγράφοντας τι συνέβη το μοιραίο πρωινό, ο ίδιος ανέφερε ότι αντί να στρίψει στον βρεφονηπιακό σταθμό όπου θα άφηνε το μωρό, έστριψε και συνέχισε για τη δουλειά του. Δηλαδή όταν ξεκίνησε, ξέχασε ότι είχε μέσα στο αυτοκίνητο το παιδί του, το οποίο όπως λέει κοιμόταν και δεν έκλαιγε:

«Ξεκινήσαμε από το σπίτι στις 07:00. Αντί να στρίψω αριστερά στον βρεφονηπιακό σταθμό, έστριψα δεξιά και πήγα στη δουλειά μου. Το παιδί στο πίσω κάθισμα πρέπει να κοιμόταν, δεν έκλαιγε και δεν το άκουγα. Το κάθισμα ήταν χαμηλό και δεν το έβλεπα από τον καθρέφτη» ανέφερε, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Live News.

Το τηλεφώνημα-κλειδί στην υπόθεση

O 37χρονος πατέρας που κατάγεται από την Άρτα εργάζεται ως υπάλληλος στο ΔΕΔΔΗΕ, όπως και ο πατέρας του. Έχοντας εργαστεί σε ορυχείο στην Τρίπολη και έπειτα στην Κόρινθο, τα τελευταία χρόνια είχε πάρει μετάθεση και εργαζόταν στην Άρτα. Με την αγαπημένη του παντρεύτηκαν και απέκτησαν ένα κοριτσάκι τον περασμένο Δεκέμβριο.

Το μοιραίο πρωινό, ο πατέρας έδεσε το παιδί στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και ξεκίνησε για τον βρεφονηπιακό σταθμό, ωστόσο, σύμφωνα με τον θείο του έλαβε ένα έκτακτο τηλεφώνημα για βλάβη στη Λευκάδα και πιθανόν αυτό να έπαιξε ρόλο στο ότι μια διαδρομή ρουτίνας μετατράπηκε σε εφιάλτη. «Κάποιος πρέπει να τον πήρε τηλέφωνο ότι κάπου έχει βλάβη και αντί να αφήσει το παιδί πήγε και το άφησε στο αυτοκίνητο» δήλωσε ο θείος του 37χρονου.

Related posts

«SOS» Γιώργου Τσατραφύλλια για τον καιρό: «Σε λιγότερο από 20 ώρες θα πέσει το νερό 3 μηνών…»

Η κληρονομιά της Ελλάδας σε μοναδικά κλικ: Εντυπωσιακές εικόνες από την τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα για την Μαριάννα Τουμασάτου: Το σπαρακτικό μήνυμα για την απώλεια που βύθισε στο Πένθος την διάσημη ηθοποιό