«Η Αγία Σοφία θα είναι πάντοτε εκκλησία»: Έξαλλοι οι Τούρκοι με Έλληνα που σήκωσε την ελληνική σημαία μπροστά από την Αγία Σοφία

Οργή στην Τουρκία προκάλεσε η κίνηση του Έλληνα TikToker Μιχάλη Κανδύλα ο οποίος ανέβασε βίντεο ποζάροντας με την ελληνική σημαία μπροστά από την Αγία Σοφία.

Στο βίντεο που ανέβασε στα social media ο Μιχάλης Κονδύλας, κρατάει την ελληνική σημαία μπροστά από την Αγία Σοφία και λέει: «Η Αγία Σοφία θα είναι πάντοτε εκκλησία. Και όχι απλά εκκλησία, ελληνική εκκλησία. Ζήτω η Ελλάς. Ζήτω η Κωνσταντινούπολη. Η Πόλη θα είναι πάντοτε ελληνική πόλη».

@kondylas_m♬ original sound – Μιχάλης Κονδύλας


Ξέσπασαν τα τουρκικά ΜΜΕ

Τουρκικά ΜΜΕ αλλά και ο αντιπρόεδρος και εκπρόσωπος του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, Ομέρ Τσελίκ έκαναν λόγο για πρόκληση. Μάλιστα ήταν τόσο μεγάλες οι αντιδράσεις που του απαγορεύτηκε η είσοδος στη χώρα.

Ο Τσελίκ με μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε: «Το τζαμί της Αγίας Σοφίας είναι η καρδιά του λαού (…) Ο φύλακας της είναι η σημαία μας με την ημισέληνο και το αστέρι».

Related posts

Μισθός ευκαιρίας με 4ψηφιο αριθμό: Ο Βασιλιάς Κάρολος ψάχνει προσωπικό & η Καμίλα έβαλε την πιο viral αγγελία της χρονιάς

Ξινό βγήκε το ταξίδι στη Ιωάννα Τούνη: «Μας άκουσε όλο το μαγαζί, φύγαμε τρέχοντας…»

Θανάσης Κουρλαμπάς: “Δεν πήραμε κινητό στην κόρη μας μέχρι το Γυμνάσιο και τελικά την πληγώσαμε”