“Είναι σαν δύο προσωπικότητες”: «Έσπασε» τη σιωπή της η Μαριλίτα Λαμπροπούλου για τον Αλέξη Γεωργούλη

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου «έσπασε» τη σιωπή της για την πρόσφατη υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη που βρέθηκε κατηγορούμενος για σωματική κακοποίηση.

«Δεν μίλησα σε κανέναν…»

Συγκεκριμένα, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Αυγή και τον δημοσιογράφο Χρήστο Τζίφα. Η γνωστή ηθοποιός και σκηνοθέτης απαντά για την εποχή που υποδυόταν τη «Λίζα» στην ερωτική κομεντί «Εραστής Δυτικών Προαστίων» του MEGA αλλά και την πρόσφατη υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη.

Νιώθω ότι ο άνθρωπος που έχω απέναντί μου δεν έχει καμία σχέση με εκείνο το κορίτσι στον «Εραστή Δυτικών Προαστίων».

Εδώ το νιώθω εγώ για τον εαυτό μου (γέλια). Είναι σαν δυο προσωπικότητες, έχω δύο πλευρές. Είναι δύο έντονες γραμμές. Η μία είναι η θεωρητική, που είναι και πολύ ισχυρή. Έχω μια ακαδημαϊκή σκέψη και όρεξη και από την άλλη έχω ένα κοριτσάκι μέσα μου, που απλά παίζει και ζει το σώμα του και δεν ασχολείται με τίποτε από όλα αυτά. Οπότε αυτά τα δύο στοιχεία μου μάλλον βρίσκουν αυτές τις διαδρομές και αυτούς τους τόσο διαφορετικούς δρόμους.

‘Έσπασε’ τη σιωπή της

Άρα θα το ξανάκανες, γυρνώντας τον χρόνο πίσω;

Δεν μπορώ να ξέρω τι αποφάσεις θα έπαιρνα με το μυαλό που έχω τώρα. Δεν θεωρώ ότι τα έκανα όλα σωστά. Δεν θεωρώ ότι έκανα και μεγάλα λάθη. Όμως ο «Εραστής» είναι μέρος της ζωής μου. Θα μπορούσα ποτέ να το αρνηθώ; Δεν θα μπορούσα. Υπάρχουν πράγματα που με ενοχλούν σε αυτό, υπάρχουν πράγματα που μου αρέσουν. Μερικά θα τα έπαιζα τελείως διαφορετικά με την ωριμότητα που έχω τώρα. Είναι αμφίθυμη αυτή η σχέση.

Σε ρωτάνε και για την υπόθεση Γεωργούλη…;

Για τον Γεωργούλη με πήραν 20 τηλέφωνα. Φυσικά δεν μίλησα σε κανέναν.

Related posts

Συγκίνησε η Μαρίνα Σάττι: “Πριν ανέβω στη σκηνή της Eurovision, αυτό θα κάνω”

Γιάννης Ευαγγελίδης: «Απογοητεύτηκα στο “Καλημέρα Ζωή”, έφυγα και έγινα τραγουδιστής στα σκυλάδικα»

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε: Τα «γυρίζει» ο Δημήτρης Παπανώτας για Κασσελάκη και ΣΥΡΙΖΑ