«Για ποιον λόγο είπες ένα τέτοιο ψέμα δημόσια;»: Ένταση στο Πρωινό μας για όσα είπε ο Μαρτίκας στον Μουτσινά

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό μας, ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας και σχολίασε για όλα όσα συνέβησαν με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, την Αφροδίτη Σκαφίδα και τον Ηλία Γκότση, κατά τη διάρκεια του ριάλιτι επιβίωσης.

Μάλιστα, ο Νίκος Παρτσώλης ήταν εκνευρισμένος για ορισμένα πράγματα που είπε προχθές στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

Το ψέμα του Σπύρου Μαρτίκα

«Στην συνέντευξη στο Skype δεν ήθελες καθόλου να αναφερθείς στον Νίκο Μπάρτζη σε αντίθεση με την συνέντευξή σου στον Μουτσινά που αναφέρθηκες 40 λεπτά στον Νίκο Μπάρτζη. Φλυαρώ; 8 δευτερόλεπτα. Σε ρώτησα για την στρατηγική και μου είπες ότι κατάφερε να σε διώξει. Με το καλημέρα σας μου είπε ότι φλυαρώ. Δεν είναι ριάλιτι εδώ, είναι μία συνέντευξη.

Σε άκουσα να λες ότι το μεγαλύτερο ψέμα του Νίκου Μπάρτζη είναι για την Ασημίνα κι ότι δεν κράτησε κινητό. 20 άτομα με έκπληξη σε ακούσαμε εδώ να λες ένα τέτοιο ψέμα. Η Ασημίνα παραδέχθηκε ότι κράτησε κινητό. Για ποιον λόγο είπες ένα τέτοιο ψέμα δημόσια;» είπε με ένταση ο Νίκος Παρτσώλης.

«Με την Ασημίνα δεν είχαμε ποτέ τις καλύτερες σχέσεις. Εναπόθεσε τις ελπίδες της στο παιχνίδι για να δημιουργήσει καριέρα. Μέσα από αυτό το παιχνίδι ήξερε πως να κινηθεί για να βρει φαγητό. Σαφώς χρησιμοποίησε κινητό για να βρει φαγητό αλλά όχι για να δει το προφίλ της ή να επικοινωνήσει γενικότερα. Ο Μπάρτζης δεν είδε ποτέ την Ασημίνα με κινητό. Ήρθε σε επαφή με local για να χρησιμοποιηθεί το κινητό του για φαγητό. Όχι ότι την είδε εκείνη την στιγμή κι αυτό είναι το ψέμα του Μπάρτζη. Από την αρχή ο Νίκος Μπάρτζης ήθελε να αποδομίσει και να διώξει δυνατούς παίκτες» απάντησε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Δείτε το video

Related posts

Σοκάρει η Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό από την ταινία του Αγγελόπουλου – «”Πιστοί” ήθελαν να με πνίξουν στο ποτάμι»

Δεν μπορεί να το ξεστόμισε: Η Δέσποινα Καμπούρη έκανε το σαρδάμ της χρονιάς και “πάγωσε” το πλατό με αυτό που είπε

Κατάθεση ψυχής από την Emilia Vodos: «Γεννήθηκα με 68% αναπηρία στο αίμα, δεν το ξεπερνάς ποτέ αυτό!»