Ανείπωτη τραγωδία: Νεκρό βρέφος 6 μηνών που ξέχασε η μητέρα του στο αυτοκίνητο

Νεκρό, βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο της μητέρας του βρέφος έξι μηνών στο Σαρλερουά στο Βέλγιο, στο πάρκινγκ του νοσοκομείου Σεν-Ζοζέφ ντε Ζιλί, όπου εργαζόταν η μητέρα του.

Σπάραξε η μητέρα του

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο rtl, ο πατέρας του μωρού πήγε στον βρεφονηπιακό σταθμό για να πάρει την κόρη του και διαπίστωσε ότι το παιδί δεν ήταν εκεί.

«Ο μπαμπάς, που πήγε στο βρεφονηπιακό σταθμό στο τέλος της ημέρας για να πάρει το παιδί του, ανησύχησε για την απουσία του. Στη συνέχεια επικοινώνησε με τη μητέρα της μικρής και υπήρξε ένα κενό κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας τους. Η μητέρα έτρεξε στο πάρκινγκ, στο όχημά της και ανακάλυψε το άψυχο παιδί της», ανέφερε ο εισαγγελέας Βενσάν Φιάσε.

Όπως επισημαίνεται το θύμα πέθανε από υπερθερμία, ενώ δεν αναμένεται να γίνει νεκροψία-νεκροτομή, καθώς τα αίτια θανάτου του βρέφους είναι σαφέστατα και καταγράφηκαν από ιατροδικαστή που μετέβη στο σημείο.

Προς το παρόν δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε βάρος της μητέρας, ωστόσο θα γίνει έρευνα προκειμένου να διαλευκανθεί τι συνέβη. Το παιδί δεν έφερε σημάδια βίας και ήταν φροντισμένο.

Related posts

Ορκίστηκε στη Θήβα ο Κασσελάκης – Συγκινημένοι στο πλευρό του ο πατέρας του και ο Τάιλερ Μακμπέθ

Η δικαιοσύνη μίλησε: Ένοχη για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας η Ρούλα Πισπιρίγκου

Ένοχος ο Ηλίας Μίχος για ασελγείa της 12χρονης – Αθώa η μητέρα για πορνογραφία και μαστροπεία