«Για πάντα καψούρηδες μαζί σου»: Συγκινημένη η Κατερίνα Ζαρίφη για τον Βασίλη Καρρά – Έτσι «άνοιξε» την πρώτη εκπομπή του 2024 (video)

Η Κατερίνα Ζαρίφη, στην πρώτη ζωντανή εκπομπή του 2024, θέλησε να αποχαιρετήσει στην έναρξη τον Βασίλη Καρρά. Η παρουσιάστρια, συγκινημένη, είπε κάποια λόγια για τον σπουδαίο λαϊκό τραγουδιστή, ο οποίος έφυγε σε ηλικία 70 ετών.

Όσα ανέφερε

«Το ‘23 έφυγε και ήθελε να μας πάρει κάτι ακόμα. Μας πήρε μία από τις μεγαλύτερες λαϊκές φωνές, έναν εξαίρετο άνθρωπο, τον Βασίλη Καρρά. Τον Βασίλη που εμείς είχαμε την ευκαιρία να τον γνωρίσουμε πολύ καλύτερα. Με παράσημο τη λαϊκότητά του, την αυθεντικότητά του, τη φωνάρα του μα πάνω από όλα με παράσημο τη ψυχή του, πιστεύουμε ότι δεν θα λείψει ποτέ», είπε η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Εμείς θέλαμε να τον αποχαιρετίσουμε γιατί ήταν ένας άνθρωπος που μας έχει συμβουλεύσει, μας έχει συντροφεύσει και νομίζω ότι έδωσε αξία στον όρο “καψούρα”. Είμαστε για πάντα καψούρηδες με τον Βασίλη Καρρά, δεν θα λείψει ποτέ. Βασίλη καλό πέρασμα», κατέληξε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Δείτε το video

Related posts

Ανείπωτη τραγωδία: 55χρονος πήγε να βοηθήσει στη φωτιά στην Ηλεία και πέθανε

Κατάθεση ψυχής από την Ελένη Καστάνη: «Στενοχωριέμαι που είμαι γυναίκα, θα έλεγα να φύγουν από τους άντρες τους»

«Ξαφνιάστηκαν» οι μετεωρολόγοι με τον καιρό: “Έρχεται ραγδαία αλλαγή σε λίγες ώρες…”, τεράστια ανατροπή