«Έγινε με δική του πρωτοβουλία»: Η άγνωστη συζήτηση του Καπουτζίδη με τον Μητσοτάκη περί του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, κατά τη διάρκεια της κουβέντας του με τον Γιώργο Λιάγκα, αναφέρθηκε και στο θέμα του γάμου και της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια. Ο δημοφιλής δημιουργός αποκάλυψε για πρώτη φορά πως έχει κάνει σχετική συζήτηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όσα ανέφερε

«Δεν το έχω πει εδώ και δύο χρόνια γιατί δεν θέλω να ανακοινώνω κάτι το οποίο έχει να κάνει και με έναν άλλον άνθρωπο, αλλά όντως είχαμε μία συζήτηση για αυτό το θέμα σε κάποια φάση. Έγινε μια πολύ ωραία συζήτηση με δική του πρωτοβουλία», ανέφερε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε για τον Στέφανο Κασσελάκη, ο Γιώργος Καπουτζίδης του είπε γελώντας: «Μόνο μία φορά έχω συναντηθεί με τον Στέφανο Κασσελάκη. Ήμουν καλεσμένος στη Ναταλία Γερμανού και ήταν και αυτός. Δεν έχουμε ανταλλάξει απόψεις. Μου φαίνεται ότι είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος και έχει τρομερή υπομονή. Γιατί εμένα αν μου έκανες αυτό που του κάνεις θα σε είχα ταράξει στις μηνύσεις.

Και άλλοι πολιτικοί αρχηγοί έχουν ενδιαφέρον, γιατί δεν ασχολείσαι με αυτούς; Ο κος Βελόπουλος ανακάλυψε ένα σκεύασμα το οποίο όταν το αλείφεις σταματάει ο κορονοϊός. Δεν έχει αυτό ενδιαφέρον»;


Related posts

«Oύρλιαζα, έμεινα σoκαρισμέvη»: Δύσκολες ώρες για την Μέγκι Ντρίο ανακοίνωσε τα δυσάρεστα

Ξεσπά η Έφη Θώδη: «Να δίνεις, να δίνεις και μετά να σε φτύνουν»

Δεν κρύβεται πλέον η Αντωνά: «Το νέο μου σπίτι είναι πολύ όμορφο, όμως την ευτυχία την κάνουν οι άνθρωποι»