Έσταξε «φαρμάκι» ο Μαραντίνης: «Η δουλειά μου δεν είναι να “πουλάω” τα παιδιά μου για να πάρω likes και να κάνω εμπορικά στα social media»

Για όλους και για όλα μίλησε ανοιχτά ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4», το απόγευμα Παρασκευής (14/6).

Ο τραγουδιστής, λίγο πριν τη μεγάλη συναυλία του στον Κήπο του Μεγάλου, μίλησε για τις εντάσεις που έφερε το διαζύγιο στη ζωή του αλλά για τις αλλαγές που αποφάσισε να κάνει όσον αφορά τα παιδιά του με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Όσα ανέφερε

«Οι εντάσεις δεν έχουν να κάνουν μόνο με το διαζύγιο αλλά και με το θέμα υγείας που είχα, έχει να κάνει με την οικονομική αστάθεια που δημιούργησε ο κορωνοϊός. Όλα αυτά μαζί ήταν μια shoking περίοδος για μένα. Μου ήρθαν μαζεμένες πολλές καινούργιες συνθήκες στη ζωή μου και με προβλημάτισαν. Προσπαθώ να τις βάλω σε μια σειρά. Τελειώνει αυτή η περίοδος και αρχίζει η πιο υγιής.

Μαθαίνουμε κάτι από όσα περνάμε. Εγώ έμαθα ότι είναι καλό να βάζεις όρια, γιατί είχα ένα θέμα στην οριοθέτηση, είναι καλό να υποστηρίζεις αυτά που πιστεύεις και είναι καλό να ισορροπείς τον εγωισμό σου με το καλό του συνόλου», ανέφερε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Θοδωρής Μαραντίνης ανέφερε: «Θεωρώ πως αλλάζεις και οφείλεις να αλλάξεις. Η αλλαγή έχει κίνηση και η κίνηση είναι ζωή. Η στασιμότητα είναι ένα είδος θανάτου. Πλέον δεν μαθαίνετε κάτι για την προσωπική μου ζωή και πλέον δε θα δείτε τα παιδιά μου στο Instagram. Είναι μια αλλαγή δική μου. Υπήρχε μια περίοδος που τα βλέπατε όλα. Κάποιες προσωπικές στιγμές με τα παιδιά μου τις είχα στα social media.

Στην αρχή, δεν ήξερες και ακριβώς τι ήταν το Instagram και το Facebook ούτε που μπορεί αυτό να οδηγήσει. Βλέποντας το πώς εξελίσσεται και τη δύναμη που παίρνει, έκανα και εγώ την κριτική μου και είπα δεν υπάρχει λόγος. Αν κάποιος έχει πάνω από 1000-1200 followers σημαίνει ότι το προφίλ του είναι επαγγελματικό, μην κοροϊδευόμαστε. Ό,τι ανεβάζουμε, το κάνουμε για δουλειά. Άρα γιατί να ανεβάζω τα παιδιά μου για δουλειά; Όχι. Δεν είναι υγιές. Η δουλειά μου δεν είναι να “πουλάω” τα παιδιά μου για να πάρω likes, για να έρθει κάποιος στις συναυλίες μου. Δε χρειάζεται ή για να κάνω ένα εμπορικό και τα παιδιά μου να κρατάνε ένα απορρυπαντικό για να πληρωθώ εγώ. Τα social media έχουν πάρει μια άλλη δύναμη πλέον».

Related posts

Η Κατερίνα Ζαρίφη καθηλώνει: «Θα ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδί, να γίνω μαμά αγκαλιάς και όχι κοιλιάς»

Κατερίνα Στικούδη: «Κρίνουν γιατί έχω παντρευτεί αυτόν. Δεν δέχομαι από κανένα να μειώνει τον σύζυγό μου»

Ένα τσιγάρο για να πάρει μια ανάσα από τον μαραθώνιο: Ο 50χρονος που κάνει τον γύρο του διαδικτύου