«Είναι αρκετά κοστοβόρο»: Ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος αποκάλυψε τι θα κάνει με το έπαθλο του MasterChef & συγκίνησε

Ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος αναδείχθηκε MasterChef 2024 το βράδυ της Πέμπτης (13/6) και κέρδισε το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Λίγες ώρες μετά τη νίκη του στον μαγειρικό διαγωνισμό, ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο Breakfast @Star, και μίλησε για όλα.

Ο νικητής του MasterChef 2024 Λευτέρης Ζαφειρόπουλος στο okmag: «Δεν έφυγα ποτέ από τον στόχο μου!»

Τι θα κάνει με το χρηματικό έπαθλο ο νικητής του MasterChef;

Ο Λευτέρης αναφέρθηκε μάλιστα και στο χρηματικό έπαθλο, το οποίο όπως αποκάλυψε θα το χρησιμοποιήσει για να κάνει ένα ταξίδι με τους γονείς του, ενώ στη συνέχεια θα κάνει μια επέμβαση υψηλού κόστους στο νεφρό του.

«Είναι ένα θέμα με τον νεφρό μου, αν το αφήσω μπορεί να συμβεί το χειρότερο. Η εγχείρηση αυτή που πρέπει να κάνω χρειάζεται ένα αρκετά μεγάλο ποσό για να γίνει κι επειδή θέλω να γίνει ρομποτικά ειναι μια κοστοβόρα διαδικασία.

Έχω βρει δύο νοσοκομεία που αναλαμβάνουν, απλά τότε δεν είχα την οικονομική δυνατότητα, είχα και πάρα πολλή δουλειά και το αμελούσα», ανέφερε ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος.

Related posts

Τέρμα το κρυφτούλι: Η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με τον σύντροφό της & έβαλε τέλος στις φήμες

Τις έσβησε όλες η μητέρα της Τατιάνας Μπλάτνικ: Η κομψή εμφάνιση στη Μύκονο που έκανε τους πάντες να την προσέξουν

Η μια και μοναδική φωτογραφία από το γάμο τους: Το σπάνιο κλικ της Σίας Κοσιώνη ως νύφη και το μήνυμα για την 7η επέτειο με τον Κώστα Μπακογιάννη