«Έμεινε στη συλλογική μνήμη ως μία μεγάλη ευεργέτης»: Η συγκινητική ανάρτηση της Ντόρα Μπακογιάννη για τον θάνατο της Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Η είδηση του θανάτου της πρέσβειρας Καλής Θελήσεως της UNESCO, Μαριάννας Βαρδινογιάννη, «σκόρπισε» τη θλίψη και στον πολιτικό κόσμο της χώρας, με τη Ντόρα Μπακογιάννη να εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους αγαπημένους της, υπογραμμίζοντας ότι «έμεινε στη συλλογική μνήμη ως μία μεγάλη ευεργέτης».

Το αντίο της Ντόρας

«Έφυγε από κοντά μας μία σπουδαία, μία μοναδική γυναίκα, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη δεν ήταν μόνο μία καταπληκτική σύζυγος, μητέρα και γιαγιά, που στήριζε όλη την οικογένεια, ήταν μία γυναίκα που έχει καταγραφεί στη συλλογική μνήμη ως μία μεγάλη ευεργέτης, με τεράστια κοινωνική προσφορά.

Αφιέρωσε τη ζωή της στην καταπολέμηση του καρκίνου των παιδιών και έδωσε ελπίδα και στήριξη σε χιλιάδες οικογένειες. Είχε ανοίξει μια διάπλατη αγκαλιά αγάπης που τους χωρούσε όλους. «Η ζωή ενός και μόνο παιδιού αξίζει για να αγωνίζεσαι» έλεγε πάντα και το έκανε καθημερινή πράξη. Μέχρι την τελευταία στιγμή, δούλευε ακατάπαυστα γι’ αυτό τον στόχο.

Θα μας λείψει πολύ. Δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ. Τα θερμότερα συλλυπητήριά μου στον Βαρδή Βαρδινογιάννη, τα πέντε της παιδιά και τα εγγόνια της», τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη στο συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο της Μαριάννας Βαρδινογιάννη.

Related posts

«Τι μας βρήκε πάλι»: Ανακοίνωσε τα δυσάρεστα για την κόρη της η Ελένη Χατζίδου, εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Την είδε και έπαθε σοκ: Σοκάρει η εικόνα της Ιωάννας Τούνη μετά την πλαστική στη μύτη & η αντίδραση της Αλεξανδράκη

Αποκλείεται να το είπε στον «αέρα»! Κατέκραξαν τη Δανάη Μπάρκα για την ατάκα της έναν χρόνο μετά τα Τέμπη