Αχτίδα φωτός: 22χρονη γέννησε μέσα σε ασθενοφόρο πάνω στη γέφυρα της Χαλκίδας

Ανυπόμονο φαίνεται πως ήταν ένας μωράκι που γεννήθηκε καθ΄οδόν προς το νοσοκομείο της Χαλκίδας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Θήβας.

Όπως αναφέρει το permissos.gr, το μωράκι είναι υγιέστατο και πρόκειται μάλιστα για το τρίτο παιδί της οικογένειας από τη Θήβα.

Ανυπόμονο φαίνεται πως ήταν ένας μωράκι που γεννήθηκε καθ΄οδόν προς το νοσοκομείο της Χαλκίδας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Θήβας. Όπως αναφέρει το permissos.gr, το μωράκι είναι υγιέστατο και πρόκειται μάλιστα για το τρίτο παιδί της οικογένειας από τη Θήβα.

Βιαζόταν ο μικρός

Η 22χρονη μητέρα είχε ενοχλήσεις και την Κυριακή το πρωί επισκέφθηκε το Νοσοκομείο της Θήβας από όπου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας με ασθενοφόρο.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής ολοκληρώθηκε η κύηση της με την 22χρονη να φέρνει στον κόσμο μέσα στο ασθενοφόρο και με τη βοήθεια του πληρώματος ένα υγιέστατο μωράκι.

Τα γεννητούρια του μικρού έφεραν χαρά και χαμόγελα τόσο στο πλήρωμα του ασθενοφόρου όσο και στην οικογένεια που υποδέχθηκε το τρίτο της παιδί.

Δείτε τι έγραψε σε ανάρτηση που έκανε μέλος του πληρώματος του ΕΚΑΒ Θήβας.

«Μέσα στη δυσκολία της εργασιακής καθημερινότητας και μία αχτίδα φωτός καλωσορίζοντας μια νέα ζωή στην γέφυρα της Χαλκίδας (όπου σταματήσαμε το ασθενοφόρο για να πραγματοποιηθεί η γέννα βάση πρωτοκόλλου)… Μητέρα και βρέφος χαίρουν άκρας υγείας! Να μας ζήσει… και φυσικά συγχαρητήρια στην υπέροχη ομάδα Χριστίνα+Βαγγέλη+Σοφία… Θηβαία είναι… το τρίτο της παιδί… 22 χρονών.. την πήραμε από το νοσοκομείο της Θήβας να την πάμε στη Χαλκίδα που είχε γυναικολόγο… και στην γέφυρα της Χαλκίδας σταματήσαμε το ασθενοφόρο και την ξεγεννήσαμε».

Related posts

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»

Με κλώσες παρομοιάζει τις γυναίκες ο Μητροπολίτης Κοζάνης :«Να γυρίσουν σπίτια τους, να μαζέψουν τα παιδιά τους»