Έμεινε μισή,θα κέρδιζε το GNTM: Αποθέωση στο διαδίκτυο για τη Σπυρούλα Kάιζερ και τη νέα της εικόνα

Γνωρίσαμε την Σπυρούλα Κάιζερ από τη συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model 2 που με την εξωτική της ομορφιά και την γλυκύτητα της κατάφερε να κάνει το κοινό και τους κριτές να την αγαπήσουν.

Η θεαματική αλλαγή της Σπυρούλας Κάιζερ από το GNTM

Η Σπυρούλα Κάιζερ είναι από τις περιπτώσεις κοριτσιών του GNTM που αναρωτιούνται όλοι γιατί δεν έμεινε περισσότερο στο σπίτι. Είχε όλα τα φόντα στο GNTM 2 για να φτάσει μέχρι την 6άδα τουλάχιστον και, γιατί όχι, να μπει στην 5άδα και την 4άδα, όπου έφτασαν η Χαρά Παππά, η Μαρία Μιχαλοπούλου, η Άννα-Μαρία Ηλιάδου, η Κάτια Ταραμπάνκο και η Κέισι Μίζιου.

Είχε όμως μια κακή φωτογράφιση και είχε αποχωρήσει μετά από ένα-ενάμιση μήνα παραμονής στο σπίτι του GNTM. Έχουν περάσει 3 χρόνια από τότε και στο διάστημα αυτό, όπως έχει αναφέρει στο παρελθόν, έχει περάσει κάποιες ψυχολογικές καταστάσεις δύσκολες λόγω κατάλοιπων του GNTM και της μόδας εν γένει, τις οποίες ξεπέρασε με τη βοήθεια ειδικού.

Επιπλέον, ασχολήθηκε με την υποκριτική συμμετέχοντας σε μια θεατρική παράσταση.

Εκείνο που επίσης άλλαξε, είναι το σώμα της. Η Σπυρούλα ήταν ένα plus size μοντέλο, με πάντοτε εντυπωσιακές καμπύλες. Είχε δηλαδή ένα πολύ ωραίο σώμα. Και εξακολουθεί να έχει, απλώς τώρα έχει χάσει αρκετά κιλά και δεν είναι πια plus size.

Σε μια φωτογράφιση περιοδικού όπου μπήκε και εξώφυλλο, γνώρισε την αποθέωση από άλλα κορίτσια του GNTM.

Related posts

«Πάχυνες, πρήστηκες, τι έκανες στο πρόσωπό σου»: Το πρόβλημα υγείας του Γιώργου Τσαλίκη και τα αιχμηρά σχόλια

Το είπε για 1η φορά δημόσια ο Σταμάτης Φασουλής: «Αυτούς τους δύο ηθοποιούς τους αδίκησα, έχω τύψεις»

«Η πόρτα του Survivor θα είναι ανοιχτή – Είμαι ευγνώμων πραγματικά»: Άφωνη οι παίκτες με τον Λιανό, το είπε στον αέρα