«Δεν τον ανάγκασα να βγει στον κόσμο»: Το συνταρακτικό μήνυμα του Σιλβέστερ Σταλόνε για τον αυτιστικό γιο του ραγίζει καρδιές

Η τραγωδία στην οικογενειακή ζωή του γνωστού ηθοποιού Σιλβέστε Σταλόνε και το συγκινητικό μήνυμα που δίνει για τον μοναδικό εν ζωή γιο του που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού.

Αν έχετε δει την ταινία «Ρόκι 2», τότε έχετε παρακολουθήσει τη μία και μοναδική εμφάνιση του γιου του Σιλβέστερ Σταλόνε, Seargeoh, στη μεγάλη οθόνη, στο ρόλο του Rocky Balboa Jr. Γιατί αμέσως μετά ο Seargeoh διαγνώστηκε με αυτισμό και έκτοτε ελάχιστα γνωρίζουμε για τον δευτερότοκο γιο του Αμερικανο-Ιταλού σταρ.

Σιλβέστερ Σταλόνε: Λίγα λόγια για τη ζωή του γιού του, Seargeoh

Ο Seargeoh γεννήθηκε το 1979, τρία χρόνια μετά τον μεγαλύτερο αδερφό του, Sage Moonblood. Ο Sage ακολούθησε τα χνάρια του πατέρα του στην υποκριτική αλλά πέθανε μόλις στα 36 χρόνια του από καρδιακή πάθηση. Οι δυσκολίες επικοινωνίας που παρουσίαζε ο Seargeoh στη νηπιακή ηλικία οδήγησαν τον Σιλβέστερ και την πρώτη γυναίκα του και μητέρα του παιδιού, Sasha Czack, στους ειδικούς και η διάγνωση του αυτισμού ήρθε όταν ο δευτερότοκος γιος τους ήταν τριών ετών. Τα επόμενα χρόνια ο Seargeoh απέκτησε το παρατσούκλι «το σιωπηλό παιδί», καθώς ο αυτισμός του ήταν μη λεκτικός.

Σήμερα ο Seargeoh, το μοναδικό εν ζωή παιδί του Σταλόνε με την πρώην σύζυγό του Sasha, δεν βγαίνει σχεδόν καθόλου από το σπίτι, παραμένει εργένης και άνεργος: συντηρείται από τον πατέρα του. Ωστόσο ο σταρ, που έχει χαρακτηριστεί «απόλυτος οικογενειάρχης» από όσους τον γνωρίζουν, προστατεύει σαν κόρη οφθαλμού την προσωπική ζωή του γιου του. Για την κατάσταση του Seargeoh και τον αυτισμό μοιράστηκε με τον κόσμο ένα συγκινητικό μήνυμα:

Σιλβέστερ Σταλόνε: Το συγκινητικό μήνυμα που έδωσε για τον γιο του και τον αυτισμό

«Μεταξύ μας δεν υπάρχει μια αληθινή σχέση πατέρα-γιου. Χρειάστηκε να γίνω σύντροφός του στο παιχνίδι. Με ένα τέτοιο παιδί πρέπει να παραμερίσεις το εγώ σου. Δεν μπορείς να το αναγκάσεις να βγει στον κόσμο. Πηγαίνω με τα νερά του ό,τι κι αν κάνει. Κάποιες φορές απολαμβάνει να ζωγραφίζει, συχνά αφηρημένα πράγματα, και έχει παζλ που φτιάχνουμε μαζί. Μόλις φτάσει σε σημείο να σε εμπιστευτεί, αρχίζετε κάπως να επικοινωνείτε. Η βασική θεραπεία είναι η επανάληψη λέξεων και οδηγιών. Επιδεικνύει εξαιρετική μνήμη, αλλά δεν μπορεί να εφαρμόσει ό,τι έχει μάθει».

Δείτε παρακάτω ένα βίντεο για την ιστορία των γιων του Σταλόνε.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του