«Έκανα 4 εγχειρήσεις στη σειρά»: Το άγνωστο πρόβλημα και η περιπέτεια με την υγεία του Σαρμπέλ

Ο Σαρμπέλ, που έγινε γνωστός μέσα από τις επιτυχίες του που ακούγονται μέχρι σήμερα. Φέτος, τον απολαμβάνομε στο τηλεοπτικό show του J2US, με την εκρηκτική συμμετοχή του, μιας και τα τελευταία χρόνια ο τραγουδιστής είχε φύγει από την Ελλάδα και έτσι είχαμε χάσει τα περισσότερα ίχνη του.

 Η άγνωστη περιπέτεια της υγείας του

Ο καλλιτέχνης λοιπόν, παραχώρησε μία νέα συνέντευξη στο Πρωινό μας, η οποία προβλήθηκε την Παρασκευή 7/4 με τον ίδιο να κάνει αποκαλύψεις τόσο για την προσωπική του ζωή, όσο και για ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, που τον ταλαιπώρησε.
Πιο αναλυτικά, η περιπέτεια αυτή είχε να κάνει με ένα όργανο της δουλειάς του Σαρμπέλ, τη φωνή του δηλαδή, καθώς ένας όγκος στις φωνητικές χορδές τον οδήγησε αρκετές φορές στο χειρουργείο.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Θυμάμαι είχα κάνει τέσσερις εγχειρήσεις στο Λονδίνο πριν κάποια χρόνια, γιατί έβγαζα όγκους συνέχεια. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, γιατί μετά την εγχείρηση αναγκαζόμουν να μη μιλάω για εβδομάδες, ούτε μία λέξη, να τα έγραφα όλα. Και όταν κάνεις ας πούμε τέσσερις εγχειρήσεις στη σειρά, ήμουν σχεδόν μήνες χωρίς να μπορώ να μιλάω, ήταν πολύ δύσκολο για μένα όλο αυτό».

Το άγνωστο επάγγελμα του τραγουδιστή

Το πρωί της Παρασκευής (31/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε ο Σαρμπέλ, με τον ίδιο να αποκαλύπτει το επάγγελμα, που κάνει εκτός από το τραγούδι.

«Το φιλί της Ανάστασης θα το δώσω στη γυναίκα μου που είναι στο Κατάρ, Μου λείπει πάρα πολύ και της λείπω πολύ. Όταν τελειώσει το J2US, θα γυρίσω για λίγο στο Κατάρ, έχω και κάποιες δουλειές στο Ντουμπάι και μετά στο Λονδίνο γιατί έχω και εκεί μια επιχείρηση. Ζω σε τρεις χώρες αυτή τη στιγμή. Οι επιχειρήσεις έχουν να κάνουν με επενδύσεις και ακίνητα», συμπλήρωσε.

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Σαρμπέλ:

Related posts

Πράξη αγάπης στο παιδικό χωριό Φιλυρού: Ανεργη μανούλα αυτές τις Άγιες μέρες συγκέντρωσε για όλα τα παιδιά σοκολατένια αυγά, τσουρέκια, χυμους, μακαρονια κ.α.

Μοναδικό θέαμα στη Νάξο: Πλήθος πιστών στην ξεχωριστή περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα (video)

“Θεέ μου ανατρίχιασα”: Η Κατερίνα Διδασκάλου απαγγέλει Κική Δημουλά για τη Μεγάλη Παρασκευή & αποθεώνεται