«Είναι κτήνη»:Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια

Έξαλλη έγινε η τηλεπαρουσιάστρια  Κατερίνα Καινούργιου, η οποία κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, ακούγοντας τις εξελίξεις για το βιασμό της 12χρονης από τα Σεπόλια, οργίστηκε και τελικά ξέσπασε.

«Είναι κτήνη. Εγώ έτσι θα τους αποκαλώ. Δεν θεωρώ ότι χωράνε κόμματα σε αυτή την υπόθεση. Ο ανώμαλος είναι ανώμαλος, δεν έχει να κάνει με κόμματα και παρατάξεις».

Και πρόσθεσε: «Το πρωί είχαμε διαφωνία με τους συνεργάτες μου εδώ, τους λέω: Παιδιά, εγώ δεν μπορώ να το διαχειριστώ αυτό το θέμα. Μου λένε αν δεν το διαχειριστείς είναι σαν να είσαι εκτός κοινωνίας, κοίτα τι γίνεται».

Να πιστέψει δεν μπορεί ούτε η Κατερίνα Καινούργιου την είδηση που βγήκε στο φως σχετικά με τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση είναι καταιγιστικές και ό, τι βγαίνει στο φως της δημοσιότητας, απλά σοκάρει και τους πιο ψύχραιμους.

Ο Δήμος Βερύκιος μίλησε τηλεφωνικά σήμερα στη Super Κατερίνα και τα όσα άκουσε η παρουσιάστρια την έκαναν έξω φρενών.

«Είναι κτήνη. Εγώ έτσι θα τους αποκαλώ. Δεν θεωρώ ότι χωράνε κόμματα σε αυτή την υπόθεση. Ο ανώμαλος είναι ανώμαλος, δεν έχει να κάνει με κόμματα και παρατάξεις», είπε αρχικά εκνευρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου.

Και συνέχισε η παρουσιάστρια του Alpha: «Το πρωί είχαμε διαφωνία με τους συνεργάτες μου εδώ, τους λέω: “Παιδιά, εγώ δεν μπορώ να το διαχειριστώ αυτό το θέμα”. Μου λένε αν δεν το διαχειριστείς είναι σαν να είσαι εκτός κοινωνίας, κοίτα τι γίνεται».

Related posts

«Με πίκρανε»: Σπάει την σιωπή της η Βέφα Αλεξιάδου μετά από χρόνια για την Μενεγάκη, το συμβάν που έφερε τέλος

«Αναστάσιμο» πισωγύρισμα από τον Θοδωρή Κολυδά: «Έρχονται καταιγίδες και καιρικές αστάθειες…»

«Σπουδαία κυρία Χριστίνα, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ»