Η Κατερίνα Καινούργιου αποκαλύπτει χωρίς ταμπού: «Πάω κι εγώ σε ψυχίατρο, έπεσα σε αντιδραστική κατάθλιψη»

Η Κατερίνα Καινούργιου εκτός από επιτυχημένη παρουσιάστρια και εντυπωσιακή γυναίκα, είναι και μία γυναίκα που δεν φοβάται να μιλήσει δημόσια για ότι την απασχολεί και να…τσαλακώσει την εικόνα της αν χρειαστεί. Η Κατερίνα Καινούριου μίλησε χωρίς κανένα ταμπού και ενδοιασμό για την κατάθλιψη που περνάει και τον τρόπο που την αντιμετωπίζει με θεραπεία. Καλεσμένη στην εκπομπή της η Super Κική με την οποία μίλησαν για όλα.

Κατερίνα Καινούργιου: Καλεσμένη η Super Κική στην εκπομπή της

Σε μια προσωπική εξομολόγηση πέρασε η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή την καλεσμένη της, Σούπερ Κική. Η γνωστή instagrammer το πρωί της Τετάρτης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα μιλώντας ανοιχτά για την κατάθλιψη αλλά και την απόφασή της να απευθυνθεί σε κάποιον ειδικό.

«Δεν είναι ταμπού, έχουν αλλάξει οι εποχές, θα το πω δημόσια και δεν ντρέπομαι καθόλου να το πω, επειδή κι εγώ πέρασα πάρα πολύ δύσκολα το καλοκαίρι έπεσα σε αντιδραστική κατάθλιψη, κάτι προσωπικό, αποφάσισα να πάω σε ψυχίατρο, μιλούσα και με ψυχολόγο. Συνειδητοποίησα πως κάθε φορά που επισκέπτομαι τον γιατρό είμαι και καλύτερα. Δεν ντρέπομαι να το πω δημόσια», παραδέχτηκε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής.

Related posts

Η τέχνη μιμείται τη ζωή: Δεύτερος χωρισμός βόμβα για την Αθηνά Οικονομάκου μέσα σε λίγες μόνο μέρες

“Κόβεται ακόμα δεν άρχισε”: Μαθεύτηκαν τα μαντάτα για την εκπομπή της Μαλέσκου μετά από αυτό που έγινε

“Μετά από αυτό δεθήκαμε”: Φιντιρίκος και Τζέιμς Καφετζής βγήκαν για ποτό και όλες οι γυναίκες κοίταζαν εκείνους