«Έγινε παλι viral; Oops I did it again!»: Η απάντηση της Ράνια Τζίμα για τη στιγμή με το ηλεκτρονικό τσιγάρο στον «αέρα»

Η Ράνια Τζίμα ήταν καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι». Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του MEGA, μίλησε για την πολιτική, τη ζωή της αλλά και την πορεία της στο δελτίο.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην στιγμή που έγινε viral, όταν έβγαλε ηλεκτρονικό τσιγάρο νομίζοντας πώς η κάμερα έχει κλείσει.

«Ναι καπνίζω. Δεν είμαι περήφανη που καπνίζω, παρακαλώ πολύ να μην καπνίζετε. Είναι στόχος ζωής για μένα να το κόψω, αλλά και οι δημοσιογράφοι είμαστε άνθρωποι κανονικοί. Που και που μπορεί να καπνίσουμε, να πιούμε ένα ποτό, και τρώμε και κοιμόμαστε»

«Δεν παρακολουθώ το Twitter και τα social media γιατί αν το κάνω δεν θα κάνω τη δουλειά μου μετά. Γιατί εάν κάτι που θα διαβάσεις θα σε επηρεάσει, θα σε απομακρύνει από το δικό σου κέντρο. Θα συμβεί αυτό και πρέπει να το αποφύγεις. Θα χάσω το μέτρο μου αν το κάνω», ανέφερε για τα όσα γράφονται στο διαδίκτυο για εκείνη.

Δείτε το video


Related posts

Ραγίζει καρδιές η μητέρα της Αναστασίας: «Ακόμα περιμένουμε το μήνυμα: “Μαμά, έφτασα”»

Ιωάννης Μελισσανίδης: «Γονέας είναι αuτός που θα δώσει αγάπn, προστασiα και σωστή παιδεiα στο παιδί του»

«Τα έπαιξε» και ο Φερεντίνος: 22χρονος φοιτητής εξόντωσε 100 αντιπάλους στον Μονομάχο και κέρδισε 44.694 ευρώ