«Έχασα το στήριγμα μου στα 27»: Η απώλεια που τσάκισε την Αλεξάνδρα Ούστα & το μεγάλο παράπονο που της άφησε

Η Αλεξάνδρα Ούστα παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής I Love Σου Κου και μίλησε για τις αντιδράσεις και τα αρνητικά σχόλια που αντιμετώπισε σχετικά με την απόφασή της να μη βαφτίσει το παιδί της.

Όσα ανέφερε

«Η μητέρα μου ζούσε για χρόνια τη δεκαετία του 1970 στη Σαουδική Αραβία και έστελνε κασέτες στους δικούς της αντί για γράμματα. Όταν άκουσα για πρώτη φορά αυτές τις κασέτες, ένιωσα μία νοσταλγία. Την έχασα όταν ήμουν 27 αλλά εγώ αισθανόμουν ακόμη παιδί, ένιωσα ότι κόπηκε ένας ομφάλιος λώρος», εξομολογείται η Αλεξάνδρα Ούστα.

«Δεν περνάω τώρα τελευταία πολύ χρόνο με τον γιο μου λόγω δουλειάς. Προσπαθώ να διαχειριστώ τις ενοχές μου, του λέω συνέχεια πόσο τυχερή είμαι που τον έχω στη ζωή μου», παραδέχτηκε η ηθοποιός.

«Όταν αποφάσισα ότι δεν θα βαφτίσω τον γιο μου, άκουσα και διάβασα πολλά σχόλια. Οι συγγενείς μου στεναχωρήθηκαν πολύ περισσότερο από εμένα, μερικά σχόλια ήταν αρκετά άκομψα», αποκάλυψε στη συνέχεια η Αλεξάνδρα Ούστα, σχετικά με την απόφασή της να μη βαφτίσει το παιδί της.

Δείτε το video


Related posts

«Κανείς δε μπορεί να μου πάρει το χαμόγελο»: Στις φήμες για το τέλος από τον ΑΝΤ1, η Μπέττυ Μαγγίρα απάντησε με ένα χαμόγελο κι ένα ρητό

“Ο γιατρός με βοήθησε, αιμορραγούσα και το κατάλαβε”: Σοκάρει η κατάθεση της συζύγου του Απόστολου Λύτρα

Συγκινεί η Κατερίνα Καινούργιου: “Με έπεισε ο γιατρός μου να μιλήσω δημόσια γι’ αυτό, ήταν επώδυνη διαδικασία”