«Kορίτσια … ο Μπάρκουλης»: Ο γιος του αξέχαστου Ανδρέα Μπάρκουλη παραδέχτηκε αυτό που όλοι έλεγαν για εκείνον

«Kορίτσια … ο Μπάρκουλης», έλεγαν κάποτε για τον αξέχαστο Ανδρέα Μπάρκουλη και είναι η ατάκα που χρησιμοποίησαν οι fans του γιου του ηθοποιού, του Νίκου Μπάρκουλη στο Tik Tok.

Ο Νίκος Μπάρκουλης έκανε ένα βίντεο στο Tik Tok και ανέφερε πόσο βαρύ φορτίο είναι το να είσαι γιος του Αντρέα Μπάρκουλη.

Το video με τον πατέρα του

«Είναι βαριά η κούπα να έχεις τόσο όμορφο πατέρα», έγραψε χαρακτηριστικά ο εικοσάχρονος και αμέσως πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν την ομοιότητα πατέρα και γιου.

@nikosmparkoulis

♬ πρωτότυπος ήχος – defnotnicole

Να σας θυμίσουμε ότι ο εικοσάχρονος είχε πει σε συνέντευξή του: «Μεγάλωσα, ωρίμασα, πολλές καταστάσεις. Οι κακές στιγμές με έκαναν αυτόν τον άνθρωπο που είμαι σήμερα. Θα ήθελα να ξεχάσω τα άσχημα σχόλια για τον θάνατο του πατέρα μου. 100% συνειδητοποίησα ποιος ήταν ο Ανδρέας Μπάρκουλης πριν από ένα τετράμηνο, πεντάμηνο που έκατσα κάτω και ασχολήθηκα βλέποντας τις ταινίες του.

Από τον πατέρα μου θυμάμαι σίγουρα το βλέμμα του. Δηλαδή αυτό είναι το χαρακτηριστικό του. Ο άνθρωπος σε κοίταγε και καταλάβαινες αν έπρεπε να μιλήσεις ή να μην μιλήσεις. Εγώ εντάξει μέχρι και πριν έξι μήνες έλεγα πως ήταν μεγάλος άνθρωπος, στο καροτσάκι. Τι άλλο ήθελα; Μας συντηρούσε με την σύνταξη του; Όσο μπορούσε έκανε ότι καλύτερο; Έλεγα ότι είχα έναν πατέρα έστω να γυρίσω; Έπαιξε μαζί μου; Άλλα παιδιά δεν τα έχουν αυτά καν! Καλή ώρα, τώρα, δεν έχω να γυρίσω και να πω ένα, γεια σου πατέρα».

Related posts

“Ξεκινάμε αύριο!” Το ενθαρρυντικό σημάδι για την πορεία της Κέιτ Μίντλετον

Πετρόχτιστη πισίνα με θέα τη θάλασσα: Η Βασιλική Τρουφάκου ποζάρει με την κοιλιά στο στόμα και μπικίνι

Αν πήγαινε GNTM με αυτό θα την έδιωχναν: Την Ειρήνη Καζαριάν σήμερα δεν θα την αναγνώριζε ούτε η Καγιά