Δύσκολες ώρες ξανά για την Φαίη Σκορδά: Ανακοίνωσε τα δυσάρεστα 1,5 μήνα μετά την απώλεια του πατέρα της

Στο Κοκκινοχώρι του Κιλκίς ταξίδεψε η Φαίη Σκορδά το πρωί της Κυριακής (10/3), για το μνημόσυνο του πατέρα της, που έφυγε από τη ζωή στις 29 Ιανουαρίου από ανακοπή καρδιάς.

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας της παρουσιάστριας ναι μεν αντιμετώπιζε θέματα με την καρδιά του, αλλά κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει αυτή την κατάληψη κατάληξη.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ ενημερώθηκε τηλεφωνικά και αμέσως έφυγε για την ιδιαίτερη πατρίδα της, το Κιλκίς, ώστε να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά της.

Η Φαίη Σκορδά δεν έκρυψε ποτέ την αδυναμία που είχε στον πατέρα της, και μάλιστα, είχε δώσει και το όνομά του στον δεύτερο γιο της.

Η ανάρτηση της Φαίης Σκορδά από το ταξίδι που έκανε για το μνημόσυνο του πατέρα της

Το κουβαλάει παντού: Η τραγική ιστορία που κρύβεται πίσω από το σκυλάκι της Φαίης Σκορδά, ο θάνατος που τους ένωσε
Συναισθηματικά φορτισμένες είναι οι τελευταίες ημέρες για τη Φαίη Σκορδά, καθώς υποδέχθηκε έναν πολύ σημαντικό φιλοξενούμενο στο σπίτι της.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ από εχτές το απόγευμα, νιώθει απίστευτη χαρά αλλά και έντονη συγκίνηση, που υποδέχτηκε έναν επισκέπτη στο σπίτι της.

Related posts

“Έφαγε” άκυρο ο Λιάγκας: Μαθεύτηκε η αιτία που ο Μικρούτσικος έφυγε άρον άρον από το «Πρωινό» πριν ξεκινήσει η συνέντευξη

Γιάννης Πουλόπουλος: «Η μητέρα μου είχε γνωρίσει κοπέλες που είχα, δεν της είπα ποτέ ότι είμαι ομοφυλόφιλος»

«Κλαίω και είμαι σε σοκ»: Καταρρακωμένη η Κατερίνα Καινούργιου μετά από αυτά που είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος