Χαμένη τα τελευταία 17 χρόνια από την τηλεόραση: Πώς είναι σήμερα και με τι ασχολείται η Μιράντα από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Μια από τις πιο χαρακτηριστικές προσωπικότητες του «Κωνσταντίνου και Ελένης» ήταν, φυσικά, ο Μάνθος Φουστάνος, ο οποίος είχε τις… δεκάδες, ουν μην και περισσότερες, μοναδικές του αγάπες, με πρώτη και κύρια την Πέγκυ μεν, αλλά μην μπορώντας να σταματήσει να κάνει τη ζωή ενός playboy.

Μία από τις… αγάπες του «σαχλοκαζανόβα», όπως τον αποκαλούσε και ο Κατακουζηνός, ήταν και η Μιράντα Παπαδοπούλου, την οποία βλέπουμε στο επεισόδιο «Για την καρδιά της Ωραίας Ελένης», εκεί όπου φυσικά ξεχωρίζει ο Νάσος Κούρκουλος, μνηστήρας της Βλαχάκη, που την «κυνηγά» να την κάνει δική του με κάθε τρόπο, αναγκάζοντάς την να του πει, ότι διατηρεί σχέση με τον βυζαντινολόγο.

Τα πράγματα, βέβαια, περιπλέκονται στο επεισόδιο αυτό, καθώς για να καλύψει τις απιστίες του Μάνθου, ο Κατακουζηνός αναγκάζεται να παραστήσει τον εραστή της Μιράντας μπροστά στην Πέγκυ, παρότι νωρίτερα την έχει ειρωνευτεί για τα… μπισκότα και την ηθική της. Στο τέλος, μάλιστα, βρίσκεται προ του συζύγου της, που μαινόμενος τον ξυλοκοπά.

Η ζωή και η καριέρα της Μιράντας που… αναστάτωσε Φουστάνο και Κατακουζηνό

Η Μιράντα, λοιπόν, άφησε το στίγμα της σε εκείνο το επεισόδιο και η ηθοποιός που την υποδύθηκε πραγματοποίησε εξαιρετική δουλειά, για να θυμόμαστε μέχρι και σήμερα τις ατάκες της από το συγκεκριμένο επεισόδιο. Ο λόγος γίνεται για την Αναστασία Καΐτσα, η οποία τα τελευταία ουκ ολίγα χρόνια έχει χαθεί από τη μικρή οθόνη, συνεχίζοντας βέβαια μια πολύ καλή καριέρα σε πολλά επίπεδα ως καλλιτέχνιδα.

Η τελευταία φορά, που εντοπίστηκε στην τηλεόραση, ήταν στα «Ίχνη» το μακρινό 2007. Έκτοτε, δεν την έχουμε ξαναδεί κάπου, όμως η Αναστασία Καΐτσα έχει συμμετάσχει έκτοτε σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, προτιμώντας το σανίδι από τη μικρή οθόνη. Παράλληλα, έχει κάνει τις προσπάθειές της και σε άλλους χώρους, ούσα εκπαιδευτικός Δραματικής Τέχνης και ασχολούμενη ακόμη και με τα παιδιά, για τα οποία έχει εκπονήσει ειδικά προγράμματα.

Related posts

“Σαγαπώ”: Σαν 18χρονη ερωτευμένη η Δούκισσα Νομικού με τον σύζυγό της, τόσα χρόνια μετά

Τραγικές ώρες για την Αλίκη Κατσαβού: Τι έκαναν άγνωστοι στον τάφο του αείμνηστου Κώστα Βουτσά

Δεν έχουν παντρευτεί, έχουν μια κορούλα: Αυτός είναι ο άγνωστος σύντροφος της Τζένης Μπότση που έκρυβε τόσο καιρό