Δύσκολες ώρες για την Ελπίδα: Υπέστη έμφραγμα λίγες μέρες μετά τον θάνατο του συζύγου της

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Ελπίδα τον Ιούλιο του 2023 «έχασε» το σύζυγό της από ανακοπή καρδιάς, ο οποίος «έφυγε» στα χέρια της.

Η ίδια δεν άντεξε τη στενοχώρια και ένα μήνα μετά, στις 3 Αυγούστου, έπαθε έμφραγμα, ενώ όπως δηλώνει στην «ΟΝ time» και τη Σάσα Σταμάτη, τη γλίτωσε παρά τρίχα.

Διαβάστε την συνέντευξη

Είχες και μια περιπέτεια με την υγεία σου… Τι ακριβώς συνέβη;

Αυτό πέρασε. Πέρασα ένα έμφραγμα. Τη γλίτωσα κάποια στιγμή. Αισθάνθηκα τρελό πόνο στο στήθος ξαφνικά, ίδρωνα και πονούσα φρικτά. Ειδοποίησα το γιατρό, ήρθε το ασθενοφόρο, με πήρε και πήγαμε στο νοσοκομείο και παρά τρίχα τη γλίτωσα. Έβαλα τρία στεντ.

Φοβήθηκες για τη ζωή σου;

Φοβήθηκα γιατί άκουγα τους γιατρούς να πανικοβάλλονται και να λένε στα παιδιά μου «θα σας πούμε σε λίγο, θα σας πούμε σε λίγο». Και τα παιδιά μου κλαίγανε σε μια γωνιά.

Πώς έπαθες το έμφραγμα;

Είχε πεθάνει ο σύζυγός μου και πήγα στην τράπεζα να διεκπεραιώσω κάποια πράγματα και κάποια στιγμή γύρισα σπίτι φουλ από στενοχώρια. Πονούσα αριστερά, άρχισα να ιδρώνω και πήρα τους γιατρούς SOS. Εκείνος κατάλαβε ότι ήταν έμφραγμα και μου είπε «πηγαίνετε στο νοσοκομείο, μην καθυστερείτε καθόλου». Πήρα το γιατρό μου και μου έστειλε από το Ιασώ ασθενοφόρο. Τι να κάνουμε, η ζωή τα έχει αυτά. Τώρα αισθάνομαι καλά.

Τι σου λείπει περισσότερο από το σύζυγό σου;

Μου λείπει η συντροφιά του. Ήμασταν μαζί 45 χρόνια. Είχαμε πάει στο εξοχικό μας στο Πόρτο Ύδρα για να ξεκινήσουν οι διακοπές μας τον Ιούλιο του 2023 και από τη μια γεφυρούλα ήθελα να βγω στην άλλη για να τον πάρω με το αυτοκίνητο να πάμε στην Ερμιόνη. Την ώρα που έφτασε στο αυτοκίνητο, να μπει στην πόρτα, μου λέει: «Δεν νιώθω…».

Δεν πρόλαβε να το πει, έμεινε στα χέρια μου. Αυτή η στιγμή δεν θα φύγει ποτέ από το μυαλό μου. O Στάθης πάντα έλεγε: «Θέλω να φύγω γρήγορα, να μην αρρωστήσω». Έπεσε στην αγκαλιά μου. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Έπαθε ανακοπή καρδιάς. Είχα πάθει σοκ, δεν θυμάμαι τίποτα.

Related posts

Άστραψε και βρόντηξε ο Γιώργος Τσαλίκης: “Η ΕΡΤ να βρει κανένα πιτσιρίκι για τη Eurovision, η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα”

Όλα τα φώτα πάνω στη Βεργίνα: Αρχαιολόγοι βρήκαν το λουτρό του Μεγάλου Αλεξάνδρου στις Αιγές

Σκληρός «επίλογος» για Μάρκο Σεφερλή & Έλενα Τσαβαλιά: «Ήταν προδοσία και αποφασίσαμε ότι…»