Έχουν γίνει κολλητές: H Ρούλα Πισπιρίγκου κάνει παρέα μόνο με την μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνó

Συγκρατούμενη της Ρούλας Πισπιρίγκου στις φυλακές Κορυδαλλού προχώρησε σε αποκαλύψεις, σχετικά με τη ζωή της και την συμπεριφορά της στο σωφρονιστικό κατάστημα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τη Ζήνα Κουτσελίνη χαρακτηριστικά ανέφερε πως είναι «μια χαρά, βασίλισσα».

Οι νέες εξελίξεις

Η ίδια αναφέρθηκε αρχικά στον λόγο που είναι και η ίδια κρατούμενη λέγοντας: «Στον Κορυδαλλό εγώ βρέθηκα γιατί πήγα να μείνω σε ένα ξενοδοχείο που δούλευα, όπου γνώρισα δύο ανθρώπους. Έναν κοντό που έπιασαν μαζί μου, και τον ψηλό, τον δραπέτη.

Δεν είδα κάτι κακό. Δεν ήξερα τι είχε μέσα ούτε στον μεγάλο σάκο, ούτε στον μικρό. Είχε ένα Καλάσνικοφ μέσα. Δεν υπήρχε κανένα ένταλμα εναντίον μου, καμία πληροφορία για εμένα, δεν είχα απασχολήσει ποτέ της Αρχές». Οι κατηγορίες που της απαγγέλθηκαν είναι για «εμπόριο, υπόθαλψη, οπλοφορία και μου έδωσαν 15 χρόνια κάθειρξη και 50.000 ευρώ πρόστιμο».

Αναφερόμενη στην Πισπιρίγκου είπε πως «την μητέρα από την Πάτρα την έχω δει δύο φορές, μια χαρά είναι η κυρία, βασίλισσα! Δηλαδή, με δίσκους τα θέλει όλα. Ό,τι δεν της αρέσει της το αλλάζουν, εμείς είμαστε τα ζώα μέσα στην φυλακή, αυτή είναι κυρία. Πολύ ψυχρή γυναίκα. Δεν την νοιάζει τίποτα σαν να είναι σπίτι της».

Αποκάλυψε και με ποια κάνει παρέα μέσα στη φυλακή η Ρούλα Πισπιρίγκου: «Κάνει παρέα μόνο με την μάνα της 12χρονης. Μαζί προαυλίζονται, μαζί τρώνε, μαζί είναι στο κελί… Φιλίες δεν κάνει, δεν τις κάνει κανένας φίλες. Δημιουργεί προβλήματα με τα φαγητά, το γυρνάει πίσω αν δεν της αρέσει, και ζητάει κάτι άλλο. Αυτή παραγγέλνει από το καφενείο, όχι σαν εμάς από την καντίνα. Αυτή είναι η κυρία μέσα στην φυλακή. Είναι πολύ σκληρή, κλεισμένη στο κελί. Προαυλίζεται όταν μπαίνουμε μέσα εμείς και μαζί με τη μητέρα της 12χρονης».

Δείτε το video


Related posts

Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα για την Μαριάννα Τουμασάτου: Το σπαρακτικό μήνυμα για την απώλεια που βύθισε στο Πένθος την διάσημη ηθοποιό

Ραγίζουν καρδιές στην Κρήτη: Ο 17χρονος γιος τους “έφυγε” σε τροχαίο & γέμισαν μηνύματα τη στάση να θυμούνται όλοι

Θρήvoς στην Αστυνομία: Πέθανε μπροστά στον άντρα της 46χρονη αξιωματικός, μητέρα ενός ανήλικου παιδιού