Δυσάρεστα νέα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μόλις το ανακοίνωσε με μια φωτογραφία – Το ατύχημα που την λύγισε

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, λίγους μήνες πριν έγινε μανούλα για πρώτη φορά. Ο ερχομός του γιου της, άλλαξε ριζικά την ζωή της και διανύουν τους πιο όμορφους μήνες, μαζί με τον σύζυγο της.

Ωστόσο, για πρώτη φορά, η γνωστή παρουσιάστρια περιγράφει όσα βίωσε το τελευταίο διάστημα, όταν τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι της, πηγαίνοντας εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Η παρουσιάστρια εξομολογείται πως έβαλε τα κλάματα, αφού διαρκώς στο μυαλό της υπήρχε το άγχος και η αγωνία για τον νεογέννητο γιο της, όσο εκείνη θα βρίσκεται για αρκετό καιρό σε ακινησία.

Δείτε φωτογραφίες από το ατύχημα

Η αναφορά στον τραυματισμό της και πως βίωσε μαζί με τον νεογέννητο γιο της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε το νέο της Q&A στο instagram, όπου και απάντησε για τον τραυματισμό της: «Όταν ο γιατρός με ενημέρωσε για την κατάσταση και μου λέει χαρακτηριστικά “θα κόψετε το παντελόνι σας ή να σας βάλουμε ένα του χειρουργείου γιατί θα βάλουμε γυψονάρθηκα”, εκεί λύγισα και όπως ήταν αναμενόμενο έβαλα τα κλάματα.

Σχεδόν ένα μήνα μετά σας γράφω αυτό το μακροσκελές κείμενο για να σας πω να δίνετε χρόνο στον εαυτό σας, μετά από αυτό το θαύμα που σας συνέβη και να μην ξεχνάτε ότι η λεχώνες είμαστε – είστε είναι πολύ ευαίσθητες», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Ενώ σε άλλο σημείο εξομολογήθηκε: «Εννοείται αυτό το διάστημα έχω αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες, αλλά δεν ξεχνώ ότι θα μπορούσαν τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα και είμαι ευγνώμων για ό, τι έχω. Ως μανούλες πλέον πρέπει να σκεφτόμαστε ότι από εμάς εξαρτάται μια ζωούλα γι’ αυτό πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικές», απάντησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Δείτε την ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου εδώ:

Related posts

Φόρος τιμής στον Γιάννη Φλωρινιώτη: Το συγκινητικό αφιέρωμα, η συγκίνηση του Κοκλώνη και τα δάκρυα της Γαρμπή

Με κόκκινα μάτια από την έντονη συγκίνηση: Έκλαψε η Γαρμπή για το θάνατο του Γιάννη Φλωρινιώτη

Έτσι αποχαιρέτησαν τον Γιάννη Φλωρινιώτη: H έναρξη του Νίκου Κοκλώνη και το αντίο του “J2US” στον Γιάννη Φλωρινιώτη