“Δεν πεθαίνει έτσι ένας άνθρωπος”: Δικάζουν τα λόγια της παιδιάτρου της Τζωρτζίνας – Είπε όσα δεν ήθελαν να ακούσουν Πισπιρίγκου και Κούγιας

Οι εξελίξεις συνεχίζονται για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου. Επόμενος μάρτυρας, ήταν η παιδίατρος που εξέτασε την Τζωρτζίνα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο. Η κατάθεσή της, ωστόσο, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του συνηγόρου της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξη Κούγια.

Παιδίατρος Τζωρτζίνας: Έσπασε την σιωπή της

Η παιδίατρος σπάει τη σιωπή της πρώτη φορά και απαντά, μέσω του Alpha, στην επίθεση που δέχθηκε από τον Α. Κουγιά.

Όπως ανέφερε: “Δεν φοβάμαι κάτι. Είναι αυτό που είπα, ότι το παιδί δεν είχε νόσο. Το είπα από την πρώτη στιγμή. Τεκμηριωμένα δεν είχε.

Ό,τι κατέθεσα έγιναν μπροστά σε όλους τους συναδέλφους μου. Δεν ήταν τίποτα που να το έζησα μόνη μου, γι’ αυτό και δεν μπορώ να πω ψέματα. Γι’ αυτό και εκνευρίστηκα όταν ο κύριος συνήγορος μου είπε ότι τον γεμίζω ψέματα, ότι λέω ψέματα. Όχι! Μπροστά σε όλους τους συναδέλφους! Ό,τι κατατέθηκε, ήταν μπροστά σε όλους, σε ομάδα γιατρών, νοσηλευτών, ειδικευομένων… Δεν τα έζησα μόνο εγώ, προσωπικά!” δήλωσε.

Η Κατερίνα Τριάντου είναι ειδικευμένη παιδίατρος, με καριέρα 30 χρόνων. Ήταν η γιατρός που εξέτασε την άτυχη Τζωρτζίνα την επόμενη της εισαγωγής της στο Καραμανδάνειο, βρίσκοντάς την απόλυτα υγιή.

Δίκη Πισπιρίγκου: Τα λόγια που καίνε την Ρούλα

Συνέχισε λέγοντας: “Όταν με ενημέρωσαν ότι μπήκε η Τζωρτζίνα, μου είπαν ότι είναι το αδελφάκι του παιδιού που είχε διακομιστεί νεκρό πριν 15 ημέρες. Το παιδί ήταν συνδεδεμένο με μόνιτορ που κατέγραφε σφίξεις, οξυγόνο, αναπνοή, παλμούς, τα πάντα όσα είναι αυτά που μας κάνουν να ζούμε. Το παιδί έκανε καρδιογράφημα την επόμενη ημέρα και ήταν απόλυτο φυσιολογικό” .

Μιλώντας στο κανάλι η παιδίατρος δίνει τη δική της απάντηση στα όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας μέσα στη δικαστική αίθουσα, ότι παράτησε το παιδί που νοσηλευόταν για να κάνει… διακοπές.

“Το Καραμανδάνειο έβλεπε 13.000 περιστατικά τον χρόνο, στα εξωτερικά ιατρεία της Παιδιατρικής μόνο, εκ των οποίων τα 4.000-4.500 νοσηλεύονταν. Είναι ένα νοσοκομείο που το αγαπάει ο κόσμος. Είναι ένα νοσοκομείο που εξυπηρετεί όλη τη νοτιοδυτική Ελλάδα. Και γιατρούς, πια, που είναι 30 χρόνια γιατροί. Ό,τι και να μην ξέρεις, η εμπειρία σου και μόνο… Είναι σημαντικό αυτό. Είναι αυτό που είπα: Έχω μάθει πια από την πόρτα, να βλέπω ποιο είναι το πρόβλημα του παιδιού.

Γιατί αλλιώς, αν δεν το έχω μάθει, το έχω χάσει. Δεν μπορούμε να μιλάμε έτσι. Ότι τ’ αφήνουμε έτσι, ερήμην. Όλο το 24ωρο το Καραμανδάνειο, η Παιδιατρική του Καραμανδανείου, έχει ειδικευμένο γιατρό. Δεν είναι ερήμην τα παιδιά. Ούτε εγώ μπορώ να είμαι 24 ώρες το 24ωρο, όλον τον χρόνο εκεί” απάντησε η παιδίατρος.

Related posts

«Είναι τεράστια τιμή»: Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη παρέλαβε την ελληνική σημαία & βαδίζει προς του Ολυμπιακούς Αγώνες

Μεγάλη φωτιά στον Ασπρόπυργο – Μήνυμα από το 112, «κλείστε πόρτες και παράθυρα»

Νέος δυνατός σεισμός πριν από λίγο – Μεγάλη ανησυχία στους κατοίκους